Cu Lexusul radiat din circulatie, la plimbare prin zona de frontierã! (FOTO)

CULMEA PROSTIEI… Un moldo-român de 35 de ani, cu dublã cetãtenie se întelege, a comis o ilegalitate chiar în ziua a doua de Paste, încercând vigilenta politistilor de frontierã. Bãrbatul a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat. Culmea, nu avea plãcute la masina „de lux” marca Lexus, ci avea niste hârtii lipite pe parbriz si lunetã, cu niste numere care s-au dovedit a fi false. Iar Lexusul bengos era radiat din circulatie.

În ziua de 3 mai a.c, în jurul orei 02.00, pe timpul desfãsurãrii unei misiuni specifice de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontierã din cadrul Sectorului Politiei de Frontierã Husi – I.T.P.F. Iasi a oprit pentru control, pe raza localitãtii de frontierã Drânceni, un autoturism marca Lexus, ale cãrui plãcute de înmatriculare lipseau, fiind înlocuite cu unele de hârtie aplicate pe parbriz, respectiv, lunetã, si care era condus de un bãrbat cu cetãtenie românã si R. Moldova, în vârstã de 35 de ani. La controlul de frontierã, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului în cauzã, colegii nostri au procedat la efectuarea de verificãri suplimentare, în urma cãrora au constatat cã acesta este radiat din circulatie.

„În cauzã, politistii de frontierã efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat si punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numãr fals de înmatriculare, la finalizare urmând a fi dispuse mãsurile legale care se impun”, a precizat subcomisarul de politie Irina Miricã, purtãtor de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ