20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Cu permis de conducere fals, haihui prin Vama Albița!

PRINS… Tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere prin intermediul unui cetățean cunoscut pe o rețea de socializare, contra sumei de 200 de euro, și intenționa să îl folosească pentru a se angaja mai rapid în Franța

TUPEIST… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat de 22 de ani, cu cetățenie R. Moldova, asupra căruia au descoperit un permis de conducere fals. Acesta s-a prezentat pe 4 decembrie, în jurul orei 12.45, în Punctul de Trecere al Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, pentru a ieși din țară, ca pasager într-un autoturism. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra persoanei, ocazie cu care a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, cu datele sale de identificare.

„În baza analizei de risc, au fost efectuate verificări specifice cu privire la documentul în cauză, în urma cărora polițiștii de frontieră au stabilit că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră, prin intermediul unui cetățean cunoscut pe o rețea de socializare, ale cărui date nu le cunoaște, contra sumei de 200 de euro, și intenționa să îl folosească pentru a se angaja mai rapid în Franța. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here