31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Cum a fost surprinsă Dana Budeanu într-un mall londonez. Creatoarea de modă, dată drept exemplu negativ de presa britanică

Un fotoreporter de la publicaţia Daily Mail a mers într-unul dintre cele mai mari malluri londoneze pentru a imortaliza clienţii care nu poartă mască. Printre cei arătaţi cu degetul se află un celebru fotbalist britanic, dar şi… Dana Budeanu.

Peste 70 de persoane au fost surprinse de fotograful publicaţiei britanice fără mască în magazinul londonez Selfridges. Printre acestea, fotbalistul echipei Leeds Kalvin Phillips, care avea masca sub bărbie, şi presupusa lui iubită, Ashleigh Behan, care, de asemenea, nu purta mască.

Dana Budeanu, fără mască în mall

Obiectivul jurnalistului a surprins-o şi pe creatoarea de modă Dana Budeanu, care nu poartă masca de protecţie.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în magazinele, băncile, saloanele de înfrumuseţare şi transportul public din Anglia de aproximativ o săptămână, de când au fost raportate primele cazuri de persoane infectate cu varianta Omicron.

Cei care nu sunt prinşi fără mască riscă o amendă de 200 de lire sterline, care poate fi redusă la 100 de lire dacă este plătită în termen de 14 zile. Începând de la a doua abatere, însă, suma se dublează, până ajunge la maximum 6.400 de lire sterline…https://www.romaniatv.net/cum-a-fost-surprinsa-dana-budeanu-intr-un-mall-londonez-creatoarea-de-moda-data-drept-exemplu-negativ-de-presa-britanica_6049418.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here