Cum a pierdut Delia 60.000 de euro doar într-o singură noapte

Pandemia a lovit crunt în artiști, iar anularea concertelor și petrecerilor le-a adus acestora pierderi considerabile.

Autoritățile au anunțat că, din cauza pandemiei de coronavirus, nu se pune problema concertelor în aer liber de Revelion. Cât despre petrecerile din restaurante sau centre de evenimente, situația va fi discutată din nou în noiembrie, însă secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, este sceptic privind deschiderea localurilor de Revelion.

Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelionul. Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. O spun acum, cu toată răspunderea: să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat Raed Arafat, potrivit DC News.Artiștii sunt printre cei mai loviți de aceste decizii fără precedent. Noaptea de Revelion pentru cântăreți însemna poate echivalentul unor sume scoase în mai bine de jumătate de an. Dacă după ce-și umpleau buzunarele, mulți plecau în ianuarie în vacanțe luxoase, alții își făceau economii până în vară, când începea sezonul nunților.

Decizia autorităților o face pe Delia, de exemplu, să piardă doar într-o noapte între 40.000 și 60.000 de euro, pentru că astea au fost sumele vehiculate anii trecuți că ar fi câștigat artista din cântările de Revelion.

Tariful Deliei pentru un recital pleacă de la 15.000 de euro

De obicei, Delia avea un concert principal, anii trecuți a cântat în Piața Constituției din București, unde lua între 15.000-20.000 de euro. Și alte două-trei recitaluri în locații private, iar așa cum a informat presa de-a lungul ultimilor ani, tariful artistei este de 15.000 de euro. Așa că doar într-o singură noapte, artista ajungea pe la 60.000 de euro. ,…https://www.wowbiz.ro/cum-a-pierdut-delia-60-000-de-euro-doar-intr-o-singura-noapte-20109125?utm_campaign=cross_parteneri&utm_source=rtvnet&utm_medium=rtvnet-homepage
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ