Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat

Bianca Drăgușanu a promit că va face dezvăluiri incendiare despre ce se petrece în viața ei, asta după ce au apărut imaginile în care blondina este tumefiată și abia poate merge, din cauza bătăii primite de la Alex Bodi. Cu toate că și-a sfătuit fanii să „rămână aproape’, a trecut aproape o zi de când blondina își ține fanii cu sufletul la gură.

La doar o zi de la apariția imaginilor șocante, Victor Slav a decis să își ia copilul de la fosta soție. Acum, fostul prezentator s-a fotografiat cu Sofia, iar motivul este mai mult decât normal. Pentru ca fetița să nu sufere și să nu își vadă mama desfigurată, Victor Slav a intervenit rapid și a luat-o pe Sofia ca să petreacă timp împreună.

Mai mult, Victor Slav a fost prezent la ziua fetiței sale, care s-a ținut la Alex Bodi acasă. Cei trei, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Victor Slav, au petrecut împreună timp cu ocazia zilei de naștere a micuței Sofia. …https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/victor-slav-i-a-luat-biancai-dragusanu-copilul-dupa-ce-vedeta-a-fost-snopita-in-bataie-de-alex-bodi-2589484
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ