8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Cum a reusit basarabeanca de la Arsura sã pãcãleascã autoritãtile si sã-si recapete copilul pecare îl maltrata!

- Advertisement -

ISTEATÃ…Dupã ce a ajuns pe mâna autoritãtilor si a fost la un pas sã fie decãzutã din drepturile pãrintesti, Tatiana Nedelcu reuseste sã-si recapete copilul pentru a o lua de la capãt cu maltratarea minorului. Acest lucru a fost posibil dupã ce basarabeanca aciuatã la Arsura a reusit sã pãcãleascã atât judecãtorii cât si specialistii Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui. A participat la cursuri de parenting si a dat de înteles cã si-a însusit greselile fãcute dar, s-a dovedit cã nimic nu a fost adedvãrat. A reusit sã-si ia înapoi copilul dintr-un centru de plasament pentru a-si continua jocul bolnav. Astfel, camera în care, în trecut, îsi maltrata fiul si îl filma a rãmas neschimbatã. „Nici varul de pe pereti nu l-a împrospãtat sau sã mute o piesã de mobilieri dintr-o parte în alta. Acest lucru s-a transformat într-un adevãrat soc psihic pentru copilul revenit în familie”, spun surse din DGASPC Vaslui.

Faptele comise de cãtre Tatiana Nedelcu, femeia de la Arsura acuzatã, în douã rânduri, cã si-a maltratat propriul copil, au socat opinia publicã si multã lume s-a întrebat de ce nu a fost decãzutã din drepturile pãrintesti încã de prima datã. Explicatia vine de la specialistii DGASPC Vaslui. Acestia povestesc cã femeia a dat dovadã de o stãpânire de sine greu de imaginat sau de afectiuni psihice dintre cele mai grave. «Este posibil ca femeia aceasta sã sufere de dublã personalitate altfel nu se explicã modul în care ea a reactionat încã de la comiterea primei fapte reprobabile. Dupã ce minorul a ajuns într-un centru maternal, ea a urmat cursuri de parenting si a dat de înteles cã si le-a asumat. De asemenea, a fost foarte convingãtoare în fata judecãtorilor si a reusit sã scape doar cu o amendã penalã chiar dacã s-a cerut decãderea din drepturile pãrintesti. Dupã acel epsiod, copilul a fost monitorizat, împreunã cu familia dar, din pãcate, s-a întâmplat si a doua oarã. Ceea ce este suprinzãtor este faptul cã acea camerã în care copilul a fost supus unor chinuri si unde a fost filmat, a rãmas neschimbatã la revenirea acestuia în familie. Si vorbim aici de faptul cã nu a fost împrospãtatã cu un var sau o piesã de mobilier mutatã de la locul ei. Totul era ca înainte, iar acest lucru a provocat o nouã traumã minorului. În conditiile în care, si atunci dar si acum, copilul prezenta urme vizibile de muscãturi si lovituri pe corp. Acum, minorul este din nou institutionalizat si poate cã, de data aceasta, mama va fi decãzutã din drepturi”, spun oficialii din DGASPC Vaslui.

Iatã la ce chinuri a fost supus copilul Tatianei Nedelcu

Tatiana Nedelcu a ajuns sã fie cunoscutã opiniei publice dupã ce, în 2018, a fost judecatã si condamnatã la amendã penalã si a fost la un pas sã fie decãzutã din drepturi dupã ce a fost filmatã în timp ce maltrata si umilea copilul provenit din prima cãsãtorie. Bãutã bine, aceasta îi pune întrebãri incoerente copilului, care stã înfricosat pe o margine de pat. În alte filmulete, individa se nãpusteste asupra copilului ce avea doar 10 ani pe atunci si-l loveste mai rãu ca pe un animal. Tatãl intervenea cu destulã întârziere în corectiile aplicate copilului. Prefera sã filmeze scena, în loc sã-si potoleascã sotia. Grav este cã pe una din filmãri, acesta surprinde si momentul în care femeia îi cere micutului sã îsi dea chilotii jos. Acum, dupã patru ani de la acele evenimente, situatie se repetã. La jumãtatea lunii trecute, copilul maltratat a fost descoperit pe un drum din afara comunei de cãtre soferul microbuzului scolar si avea semne de muscãturi pe corp si de strangulare în jurul gâtului. Autoritãtile au fost sesizate si femeia a fugit de acasã, iar întreaga suflare a comunei Arsura sperã sã fi scãpat de Tatiana Nedelcu definitiv si copilul sã-si gãseascã, în sfârsit, linistea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Auzi, parenting! 😂 O ședință de parenting presupune multe. Cu cine a făcut parenting mama? Cu preudopsihologii din Direcție? Haideți mă, fiți serioși, se știe ce psihologi are instituția aia.

  2. Halal specialiști, care au crezut ca un asemenea comportament se poate repara. Ce dubla personalitate? Indolenta și nepăsare din partea factorilor decizionali. Oare cum au putut pune capul pe pernă după ce au dat copilul din nou pe mainile bestiei?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.