22.2 C
Vaslui
14-aug.-2022

Cum s-a luat la trântă Țiriac jr. cu hoțul care i-a intrat în casă

- Advertisement -

Oamenii de afaceri își arată duritatea și determinarea și în afara sferei de business. Este și cazul lui Ion Alexandru Țiriac, 45 de ani, fiul unuia dintre cei mai celebri milionari români, fosta glorie a tenisului, Ion Țiriac, 83 de ani. Vă povestim un episod demn de filmele de acțiune care a avut loc în urmă cu ceva timp, însă care a arătat curajul afaceristului.

Un spărgător, în vârsta de 20 de ani, Mircea Adrian B., din județul Ialomița, a sărit gardul unei proprietăți din Poiana Brașov, cu gândul că va fura din agoniseala altora. Întâmplarea a avut loc acum ceva timp, însă merită povestită și pentru cei care au ratat evenimentul.

Hoțul a intrat pe geam și a furat haine

A spart geamul locuinței și a strâns ce a apucat, mai precis, bunuri în valoare de 500 de lei. Doar că, surpriză! S-a trezit față în față cu proprietarul, nimeni altul decât Ion Alexandru Țiriac. Acesta nu a stat pe gânduri și s-a luat după hoțul care încerca să fugă.

Chiar dacă spărgătorul era un borfaș, furând doar haine din casa din Poiana Brașov, Țiriac junior nu a suportat gândul că cineva care a intrat neinvitat pe proprietatea lui va fugi fără să dea explicații Poliției…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/tiriac-jr-s-a-luat-la-tranta-cu-hotul-care-i-a-639772.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.