“Cum să fii un stăpân responsabil”, atelier gratuit pentru iubitorii de animale

SFATURI… Vasluienii care vor să le ofere animalelor cele mai bune condiții de trai și care vor să învețe trucuri de îngrijire a patrupezilor se pot înscrie seminar.

ATELIER… Atelierul online gratuit intitulat “Cum să fii un stăpân responsabil” va avea loc miercuri, 28 aprilie, începând cu ora 18:30. Acesta este organizat de Animal Society și îl va avea ca invitat special pe medicul veterinar Gabriel Ignat, implicat în nenumărate acțiuni de salvare a animalelor. În cadrul acestui atelier, vasluienii iubitori de animale vor primi informații și recomandări esențiale despre nevoile câinilor. De asemenea, participanții vor putea adresa întrebări la care va răspunde renumitul medic veterinar. Pentru înscriere este necesar să trimiteți un email la adresa câ[email protected] Atelierul se va desfășura pe platforma Zoom, în limita locurilor disponibile.

Miercuri, 28 aprilie, va avea loc atelierul cu numărul 3 din seria pregătită de Centrul de educație pentru bunăstarea animalelor – “Câini pentru oameni”. Invitatul special al evenimentului este medicul veterinar Gabriel Ignat, care are o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Dr. Gabriel Ignat a fost implicat în nenumărate acțiuni de salvare a animalelor, în cadrul cărora au fost sterilizați peste 300 000 de câini maidanezi. Acesta va oferi informații prețioase și recomandări vitale pentru bunăstarea patrupezilor dumneavoastră. Printre subiectele pe care le va aborda se numără sănătatea, îngrijirea medicală și nutriția. “Gabi, alături de echipa Câini pentru Oameni, va oferi informații și recomandări esențiale despre nevoile câinilor: îngrijire medicală, sănătate și nutriție. Astfel, nu trebuie să ratați următorul atelier din seria noastră, care va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 18:30. Atelierul se va desfășura online, pe platforma Zoom, iar participarea este gratuită. Vă așteptăm alături de noi!”, este invitația lansată de către asociația Animal Society.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ