26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Cum sună „Nothing Else Matters“, celebra piesă a trupei Metallica, cântată la orga din Biserica Neagră din Braşov. „Senzaţional!“

Organistul Bisericii Negre din Braşov, Steffen Schlandt, a postat pe Youtube o interpretare la orgă a piesei „Nothing Else Matters” a trupei Metallica.
„E nien´altro importa” sau „Nothing Else Matters”, cum sună în original titlul uneia dintre cele mai celebre piese ale trupei Metallica, a fost interpretată la orgă de Steffen Schlandt, organistul de la Biserica Neagră din Braşov. Desi pare greu de crezut că o piesă a unei trupe de heavy metal poate fi cantata la orgă, ce a ieşit este incredibil!   Comentariile la superlativ au început să curgă la postarea de pe Youtube.  „O idee foarte generoasă, dublată de o adaptare fenomenală pentru orga BN, ambele încununate de o interpretare maiestuoasă. Respectele mele preaplecate, Steffen. P.S.: James and the other guys would be proud and honoured (James şi ceilalţi tipi ar fi mândri şi onoraţi)”, a scris Claudiu.    „Cum ar fi un concert cu piese Metallica, orchestrate pentru orgă, în Biserica Neagră? Sună senzaţional, am veni cu miile să ascultăm aşa minunatie… Bravo, Steffen!!”, a postat Ioana.

Citeste mai mult: adev.ro/r359hn

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here