19.8 C
Vaslui
28-iun.-2022

Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022.

Potrivit meteorologilor, o masă de aer cald îşi va face prezenţa în ţara noastră, astfel că temperaturile vor fi mai ridicate pentru această perioadă în prima jumătate a lunii decembrie, mai ales în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

Din 20 decembrie, valorile în termometre vor reveni la normal în aproape toată ţara. La fel, cantităţile de precipitaţii estimate în perioada Crăciunului şi a Anului Nou vor fi apropiate de cele normale, în majoritatea zonelor ţării.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest intervalul 6 – 13 decembrie 2021, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Cu excepţia regiunilor vestice şi nord-vestice, unde cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor deficitară, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaţilor de Curbură.

Citeste mai mult: adev.ro/r3qe0s

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here