spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță a fi cea mai fierbinte vară din istorie lă, doar în limita a 120 de caractere.

- Advertisement -

Germania și țările nordice se pregătesc pentru temperaturile neobișnuit de ridicate pe care meteorologii le anunță pentru săptămâna viitoare. Ar putea fi cea mai fierbinte vară care a fost vreodată?, se întreabă climatologii. Potrivit acestora, un lucru este incontestabil și de neignorat: recordurile de căldură de bat constant, scrie Euronews. Riscul de valuri de căldură în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris îi ține în alertă pe organizatorii preocupați de siguranța sportivilor. Spania se pregătește pentru o altă vară teribilă, fiind lansate noi estimări privind valurile de căldură. Orașele europene se pregătesc să se adapteze la căldura extremă. Au fost deja 11 luni consecutive cu recorduri de căldură, iar temperaturile de la suprafața apei în Atlanticul de Nord au crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani. Meteorologii avertizează că Europa ar putea avea parte de încă o vară neobișnuit de fierbinte – poate chiar cea mai fierbinte înregistrată.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/cupola-de-caldura-ameninta-europa-continentul-e-in-alerta-inainte-de-ceea-ce-se-anunta-a-fi-cea-mai-fierbinte-vara-din-istorie-2806451

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.