Dan Bittman a răbufnit: ‘Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu’

Dan Bittman a răbufnit: ‘Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu’

În cadrul unui interviu pentru Gândul Live, Dan Bittman a făcut declarații halucinante. Artistul de la Holograf a mărturisit că nu își mai dorește să trăiască în pandemie, cu atâtea restricții.

Dan Bittman a criticat și statisticile autorităților în legătură cu infectările COVID-19. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte 4.902 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. La terapie intensivă sunt internați 778 de pacienți COVID.

Dan Bittman a răbufnit la tv

Dan Bittman, solistul Holograf, a precizat, în direct, la Gândul Live, că a ajuns la capătul răbdării și a afirmat că cele mai multe companii vor să profite de pe urma vânzării de măști de protecție și dezinfectant.

‘Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. …https://tacataca.prosport.ro/dan-bittman-a-rabufnit-sunt-somer-de-lux-de-9-luni-sa-mor-si-eu-de-covid-sa-dea-dumnezeu-83755/?utm_source=OneSignal&utm_medium=Push&utm_campaign=db
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ