11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Dan Bittman, unul dintre cei mai aprigi coronasceptici şi contestatari ai măsurilor anti-COVID, are certificat verde. Artistul, surprins în mall

Dan Bittman, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor anti-COVID, a fost surprins, recent, în mall, în condiţiile în care accesul în centrele comerciale se face exclusiv pe baza certificatului verde, care trebuie să ateste fie că te-ai vaccinat, fie că ai trecut prin boală.

Dan Bitman (59 de ani) pare să fie posesor de certificat verde, altfel nu ar fi putut intra în mall Băneasa, acolo unde a fost surprins de paparazzii Click! în ziua de 18 noiembrie. Bittman a intrat fără probleme în centrul comercial, trecând de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artistul se află în una dintre cele două situaţii: fie s-a vaccinat, fie a avut Covid în ultimele 180 de zile.

Dan Bittman anunţa, în luna mai a acestui an, că ia în calcul să se vaccineze, dar nu cu vaccinuri realizate pe baza tehnologiei ARN mesager, în care nu are încredere.

Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, spunea Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni online, de la EVZ TV. …https://www.romaniatv.net/dan-bittman-unul-dintre-cei-mai-aprigi-coronasceptici-si-contestatari-ai-masurilor-anti-covid-are-certificat-verde-artistul-surprins-in-mall_5993948.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here