Dana Budeanu a realizat un top al „fătălăilor” din politică! Iată cine se află pe primul loc

În cadrul unei emisiuni TV, Dana Budeanu a vorbit despre sensul termenului „fătălău”, cuvânt pe care îl folosește extrem de des în vlogurile sale. Ea a dezvăluit că mama sa este cea care folosește acest cuvânt, atunci când face referire la un comportament efeminat.
La început, când Dana Budeanu îi numea „fătălăi” pe bărbați, ea se referea la cei care se pensau și se aranjau excesiv. Acum, însă, ea a adaptat termenul în condițiile pandemiei.

„Fătălăii” care se dau bărbați. Aceștia ar fi fost „toţi băieţeii, pensaţii, toţi marţafoii, toţi mafioţii, toţi efeminaţii, bărbaţii fără barbă”, a spus ea într-unul dintre verdictele dedicate mafioților, potrivit playtech.ro.

În prezent, Dana Budeanu utilizează termenul „fătălău” pentru a-i numi pe bărbații care umblă cu mască în aer liber. Pentru a nu exista dubii, Dana Budeanu a spus că folosește acest cuvânt de mulți ani, inclusiv în discuțiile pe care le avea acasă cu mama sa.

„Am auzit-o în casă, când vorbeam despre băieții ăștia care nu prea mai sunt băieți. Care sunt crescuți ca fetele”, a explicat Dana Budeanu, în emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News.

Dana Budeanu a realizat un top al „fătălăilor” din politică. Pe primul loc se află Vlad Voiculescu
Dana Budeanu nu a rezistat și a creat un top al politicienilor care, din punctul său de vedere, acționează mai degrabă ca o femeie, și nu ca un bărbat adevărat.
Creatoarea de modă este de părere că pe primul loc se află Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, urmat de Claudiu Năsui, ministrul Economiei și Cătălin Drulă de la Transporturi. Locul al patrulea este ocupat de europarlamentarul Dacian Cioloș, iar pe ultimul loc, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.
Dana Budeanu l-a prins cu minciuna pe Vlad Voiculescu
Vineri, 29 ianuarie, după tragedia de la Institutul ”Matei Balș”, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat că pacienții din instituție nu aveau nevoie de alte surse de încălzire aduse de acasă, fiindcă era căldură în toate saloanele de la sistemul centralizat al Bucureștiului.
Cu toate acestea, concubina ministrului, de profesie jurnalistă, a povestit că mama acesteia a fost internată la Spitalul „Matei Balș” și i-a spus că în spital era frig. În acest fel, Dana Budeanu l-a prins cu minciuna pe Vlad Voiculescu și a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care comentează declarația concubinei ministrului. …https://www.bzi.ro/dana-budeanu-a-realizat-un-top-al-fatalailor-din-politica-iata-cine-se-afla-pe-primul-loc-4121233?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ