Daniel Ghiță, UMILIT de Marian Godină. Cuvinte grele la adresa deputatului PSD

Marian Godină a reacționat la scurt timp după discursul viral al deputatului PSD Daniel Ghiță. Fostul polițișt a relatat pe blogul său meciul anului dintre limba română și deputatul PSD.

Daniel Ghiță a luat cuvântul în plenul Camerei Deputaților, însă discursul său a demonstrat că politicianul are grave probleme de exprimare. Deputatul PSD a luat cuvântul pentru a-l ataca pe Mihai Polițeanu, unul dintre deputații din partea USR Plus.

Internauții nu au ratat momentul și l-au taxat dur pe deputatul PSD prin mai multe comentarii. Nu a lipsit nici Marian Godină, care în prezent lucrează în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS). Fostul polițist a relatat meciul anului între limba română și Daniel Ghiță.

„În colțul alb, desculță, fără mănuși și fără șort, vorbită de vreo 28 de milioane de oameni din întreaga lume, stă, cuminte și pregătită de luptă, limba română. În colțul roșu, Daniel Ghiță, fost luptător, actual parlamentar. Mare și… atât.

Meciul se încinge rapid, cu limba română atacând cu o serie de lovituri năpraznice, direct la ficat. Ghiță face câteva eschive, dar în fața ploii de lovituri rămâne fără prețiosul aer.

Publicul e în extaz și realizează rapid că luptătorul are experiență în a se eschiva în fața limbii române încă din vremurile școlii generale, atunci când evita luptele directe cu materia cea rea prin chiul. Luptător experimentat, Ghiță trage aer în piept și, fără să fie numărat, iese din corzi și reia lupta, trăgând cu nesaț din prețiosul gaz.

Un verb mai pișicher îi aplică un croșeu de dreapta, iar din stânga vine un pervers substantiv comun care i-o dă mișelește la ficat. Ghiță ripostează și lovește cu pumnii haotic, reușind să nimerească, pe alocuri, câteva slove mai cuminți și mai leneșe, reușind să le desprindă din cuvintele în care acestea se odihneau. …https://www.romaniatv.net/daniel-ghita-umilit-de-marian-godina-cuvinte-grele-la-adresa-deputatului-psd_5342688.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ