spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

David Popovici, de pe altă planetă: Gestul simpatic făcut în apă, după încă un aur

- Advertisement -

David Popovici a mai terminat o cursă pe primul loc. Cea de 200 de metri liber, la Mondialele de juniori, găzduite de Lima (Peru). Un astfel de rezultat devine deja ceva banal pentru David. La cum evoluează cariera sa, o adevărată știre va fi atunci când înotătorul român își va găsi un rival pe măsură!

Era evident că acest lucru nu se va întâmpla, la Lima, în noaptea de miercuri spre joi. Pentru că aici lipsesc cele mai puternice țări din natația mondiale, care au preferat să-și odihnească sportivii după un sezon lung și obositor. David Popovici (împlinește 18 ani pe 15 septembrie) a ținut însă să meargă în America de Sud, pentru a-și testa capacitatea fizică și pentru a concura la o diferență mare de fus orar față de România. În plus, aceste Mondiale vor fi ultimele pentru juniorul David Popovici.

În aceste condiții, așa cum era de așteptat, sportivul de la CS Dinamo și-a spulberat concurența, parcurgând distanța de 200 de metri, în 1:46.18 (noul record al competiției). El a fost cu aproape 3 secunde mai rapid comparativ cu ungurul Daniel Meszaros, locul 2, care a parcurs distanța în 1.48.98.

După ce s-a impus detașat, fără emoții, David a făcut un gest simpatic în apă, pentru a-și manifesta mulțumirea. Întreaga cursă făcută de Popovici, dar și gestul său pot fi văzute aici…https://adevarul.ro/sport/david-popovici-de-pe-alta-planeta-gestul-2201926.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.