De Boboteazã, Arcãleanu si Olteanu s-au schimbat la fatã. | PAMFLET

Cine va fi noul prefect de Vaslui e noua temã a zilei în judet. Important de stiut e cine sunt cei care se încãlzesc si în numele cui o fac, mai ales cã acum se pare cã totul va fi cu cãrtile pe masã. Adicã prefectul nu se va mai ascunde sub titulatura de înalt functionar public si va fi numit direct de partid. Dacã liberalii au un preferat, pe Mircea Gologan, la USR deja se încãlzesc mai multe persoane. Marius Arcãleanu nu a uitat cã aceastã functie a ratat-o în trecut din cauza faptului cã nu întrunea criterii de vechime, iar Daniel Olteanu este împins spre PLUS, de prietenul Ponea si Dan Marian. Cei doi mizeazã pe faptul cã în urma negocierilor USR-Plus va trage postul de prefect la Vaslui, iar Alin Silitrã nu-si va lãsa baltã meseria de executor judecãtoresc. Si chiar de nu, mai sunt în joc si cele douã scaune de subprefect care i-ar multumi pe toti. Din umbrã mai pândeste si pericolul UDMR, fiindcã de ce nu, dacã ne uitãm mai atent la numele de Ciomaga, acesta chiar pare de origine ungureascã.

Marius Arcãleanu pare în aceastã cursã cel mai bine plasat. Fiindcã dacã rateazã Prefectura, iar useristii îl agreazã ca transfer în formatiunea lor, are toate sansele sã rãmânã la Casa de Asigurãri, institutie pe care deja USR si-a adjudecat-o. Nici Daniel Olteanu nu pare dezavantajat atât de mult. Fiindcã la acest moment , USR-PLUS are atât de putini membri, încât functiile în deconcentrate sunt prea multe, iar ideea unor importuri e deja de mult vehiculatã în partid.

Iatã asadar cã din aceastã ecuatie cel mai dezavantajat pare Mircea Gologan, care în cazul în care rateazã Prefectura nu poate sã se mai întoarcã pe functia de subprefect. Ar fi sub demnitatea sa. Ar putea merge, în cel mai rãu caz, director la Finantele Publice.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ