-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

De ce a fost capabil un deținut după ce a aflat că va fi sancționat. L-a luat la țintă chiar pe directorul închisorii

- Advertisement -

Bărbatul și-a pierdut cumpătul când a fost anunțat că va fi sancționat pentru distrugerea unui bun din penitenciar și a spart cu capul două geamuri, iar apoi a aruncat cu o bucată de geam în directorul adjunct, rănindu-l destul de grav.

Judecătoria Galați l-a condamnat pe V.C., un deținut încarcerat inițial la Penitenciarul Galați, la doi ani de închisoare pentru ultraj. Bărbatul primise anterior și alte pedepse pentru comiterea a diverse infracțiuni, astfel că acestea au fost contopite, iar în final va avea de executat șapte ani de închisoare. În plus, a fost obligat să îi plătească directorului adjunct al închisorii daune morale de 5.000 de lei. Decizia instanței nu este definitivă.

Fapta a avut loc pe 29.07.2016, imediat după ce deținutul fusese audiat în comisia de disciplină a penitenciarului, când a fost anunțat că va fi sancționat pentru că a distrus un bun.

Bărbatul a fost liniștit în timpul audierii, dar când a fost preluat pentru a fi dus în camera de deținere, în mod cu totul neașteptat, a lovit cu capul geamul de la o ușă de acces, iar apoi a repetat isprava și cu geamul de la ușa bibliotecii înainte ca personalul din penitenciar să reușească să îl liniștească…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/de-ce-a-fost-capabil-un-detinut-dupa-ce-a-aflat-ca-2231983.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.