De ce a plecat Mihai Petre de la “Românii au talent”. Culisele despărțirii de PRO TV

O știre-bombă a venit vineri, 9 octombrie, din zona divertismentului de televiziune. Mihai Petre nu mai face parte din proiectul “Românii au talent” (PRO TV), fiind înlocuit, din sezonul 11, cu Alexandra Dinu. Click! îți prezintă informații de culise despre această plecare grăbită și neașteptată. De ce a plecat Mihai Petre de la PRO TV, este întrebarea de pe buzele tuturor.

Pe 23 septembrie, Mihai Petre (41 de ani) și Pavel Bartoș se aflau în emisiunea lui Cătălin Măruță, promovând noul sezon al show-ului “Românii au talent”, cel cu numărul 11. Vineri, 9 octombrie, vine ca un trăsnet această informație oficială: “În noul sezon, renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului. În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului”.

Mihai Petre: “Mult succes în noua formulă!”

Mihai Petre spune și el un “adio” emoționant pe pagina lui de Instagram: “Sezonul 11 «Românii Au Talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența «Românii au talent» este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că «Românii Au Talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România.
Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”. …https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-de-ce-plecat-mihai-petre-de-la-romanii-au-talent-culisele-despartirii-de
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ