spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

De Zilele Vasluiului, „chefii” tocmiți de primãrie vor servi mici și gogoși la doi pași de TIR-urile care traversează varianta ocolitoare a orașului (FOTO)

- Advertisement -

DECIZIE ÎNȚELEAPTĂ… Dupã investitii de zeci de milioane de lei si ani întregi de asteptare, Primãria Vaslui nici cã nu putea gãsi o modalitate mai frumoasã de inaugurare a noului bazar, decât transformarea lui, chiar si pentru trei zile, într-un mic bâlci. Desi încã nu s-a fãcut receptia lucrãrii, terasa acestui obiectiv a fost invadatã deja de tiribombe, dozatoare de bere, grãtare si gogoserii. Dupã ce perimetrul de la strand a fost cedat constructorului, care va ridica acolo noul bazin olimpic de înot, conducerea Primãriei Vaslui a decis sã mute peste stradã întreaga activitate de alimentatie publicã, aferentã Zilelor Culturale ale municipiului. Printre claxoanele si noxele sutelor de autoturisme si TIR-urile care zilnic traverseazã varianta orasului, vasluienii vor putea savura gustosii mici si se vor putea rãcori cu bere de la dozatoare. Totul, desigur, cu acordul autoritãtilor din domeniul siguranței alimentare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII

 1. Vremea nou un ziar de sclavi și un pardit de căcat PNL în frunte cu Faimosul dl Tătaru și sluga aia a lui care la pus la antibiotice Iași (Timfticiuc) Dl Pavel să fiți sănătos

 2. Vremea nou un ziar de sclavi și un pardit de căcat PNL în frunte cu Faimosul dl Tătaru și sluga aia a lui care la pus la antibiotice Iași (Timfticiuc) Dl Pavel să fiți sănătos

 3. Inca un articol „devastator” marca VN. Dacă se face, de ce se face, dacă nu se face, de ce nu se face? Orice mișcare e motiv de aruncat cu rahat. Stau și ma întreb, jurnaliștii lui pește prăjit, voi ce kkt ati realizat in viața asta în afară de a arunca cu lături ori de câte ori aveți ocazia? Nu mai bine săpați un șanț, intelectualilor?

  • Prostanacule, stai in banca ta ca nu intelegi ce ti se intampla. Auzi la el, daca se face, de ce se face, daca nu se face, de ce nu se face? Adica daca nu s-a mai facut si se face acum, trebuie sa fim de acord cu toate cacaturile, pe motiv ca se face? Atat de prost poti sa fii? Te tin 5 ani pe uscat, fara nicio chermeza si dupa aia organizeaza una, de ramane orasul fara buget, dar tu esti multumit, ca totusi s-a facut ceva…Du-te tu si mananca mici la 3 metri de teava de esapament a TIR-ului si lasa-i pe astia de la ziar in pace. Au si ei bube in cap, dar aici chiar au dreptate!

 4. Dacă tot veni vorba Uitați-vă și la baracile cu mici de la radical și de la depozitul ala de pe dreapta cum ajungi la calea ferata. Igiena și acolo. Mare nesimțire din partea organelor locale care dau aviz de funcționare și o yriasa nesimțire celor care controlează. Va pun mici la pachet și închideți ochii??. Dacă tot veni vorba de acea zona vreau sa întreb politia locale unde este când camioanele de la radical blochează circulația si se formeaza colona de masini de sute de metri vineri era blocajul pana la gazarie Dar atâta nesimțire????

 5. Daca se organizează…..nu e bine!
  Daca nu se organizează…..iar nu e bine !
  Wăăăi….hotarîți-vă dracului odată !
  Că de aia merg lucrurile prost în țara asta: unul trage căruța într-o parte altul în partea cealaltă!
  Dar pe o singură direcție …. niciodată!
  Păi de unde bunăstare??!!!

 6. E prea aproape si acolo! Trebuiau duși pe șes! Si asa acum se vinde tot ce este „bun”. Cred ca este singurul lucru bun facut de primar! N ai cum sa imputesti orasul cu fum de mici și cârnați, cu pisat , ca boul nu știe decât sa se pise ca pe islaz pe unde apuca, sa blochezi centrul pentru ca bețivul nu si poate târâi picioarele moi sa crape ceva în el fiind întins de foame! E foarte bine unde s au pus tarabele fiindca după ce se inbuibă de cârnați mici și bautura cat cuprinde, are și unde dormi! Sesul e aproape!

 7. Asa si? Si se face al dracului de tare instruirea cursanților! Sunt doar câțiva instructori adevărați…in rest ….vai de zilele voastre și de cei pe care ziceți ca I instruiti!

 8. La școlile de soferi nu sa gândit nimeni,acolo se face instruirea practica auto ,cum vor proceda incepatori în cazul acestor situații traficul se va bloca

 9. La anul tot acolo o sa-l faca? Oare viitorii comercianti ce parere au? O sa le convina ca parcarea destinata clientilor sa fie inlocuita de terase si gratare? Cand se liciteaza pentru spatii o sa fie specificat si faptul ca primaria cand vrea muschii ei poate sa transforme parcarile de la Bazar in terase si gratare? Frumos.

   • Si totusi Inca mai este lume in Bazar. Curios, nu-i asa? Cred ca au o placere comerciantii de acolo sa dea chirie primariei fara sa faca bani.Cat despre bonuri, cand ai primit ultima data bon in piata? La frizerie? La cabinetul medical? La meseriasi? Hai sa nu-i vedem doar pe unii si pe ceilalti sa-i ignoram.

 10. Oare nu se poate renunța la această „spălare” de bani ? Uite cum stau sucurile alea in soare. Mâncare …micii ….toți aia de acolo nu dau un bon fiscal ,urat avem prea multe într-o singură lună

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.