Decizie istorică! KFC și McDonald’s, interzise la Iași! Începe demolarea McDrive de la Gară după un scandal nemaiîntâlnit în industria HoReCa!

După o prezență îndelungată în Iași, companiile KFC și McDonald’s sunt nevoite să pună lacătul pe restaurante. Decizia a fost luată la nivel național, de către Consiliul Concurenței. Decizia va fi implementată la Iași chiar de către primarul Mihai Chirica

Decizie incredibilă și de neînțeles! KFC și McDonald’s dispar din municipiul Iași. Anunțul a fost făcut ieri, 31.03.2021, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Mihai Chiria. Edilul a precizat că municipalitatea ieșeană este obligată să pună în practică o decizie luată de Consiliul Concurenței. Forul decizional a stabilit că cele două companii fac concurență neloială afacerilor locale, din domeniul HoReCa. Deși inițial părea o glumă, totul este cât se poate de serios. Decizia a scandalizat reprezentanții companiilor de la nivel mondial și se anunță un război între municipalitatea ieșeană, Consiliul Concurenței, McDonald’s și KFC cum nu a mai fost vreodată. Reporterii „BZI” l-au contactat pe primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, pentru a oferi un punct de vedere legat de decizia fulger.

„Știm că este o decizie surprinzătoare, dar Iașul trebuie să vândă produse locale. Avem pizza de calitate, quesadilla ca la carte, mici, tot ce vrem la terasele noastre din centru. KFC și McDonald’s trebuie să plece din Iași. Ținem la sănătatea supraponderalilor noștri. Am colegi în primărie care au nevoie de scaune speciale de la atâtea aripioare și sos glen. Îmi asum orice, o să dau artificii când pleacă Mc și KFC”, a declarat Mihai Chirica.

Prefectul Județului, Marian Grigoraș, a jucat un rol important în luarea acestei decizii

În luarea deciziei a fost implicat și prefectul Județului Iași. Marian Grigoraș a spus că este de acord ca giganții să-și înceteze activitatea de la Iași. …https://www.bzi.ro/decizie-istorica-kfc-si-mcdonalds-interzise-la-iasi-incepe-demolarea-mcdrive-de-la-gara-dupa-un-scandal-nemaiintalnit-vreodata-in-industria-horeca-4158481?utm_source=website&utm_medium=deschideri
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ