-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Declarațiile halucinante ale unei femei care a plutit în derivă 5 săptămâni: „Am crezut că voi muri”

- Advertisement -

O femeie, pe numele său Hatemon Nesa, plânge în timp ce se lipește de fiica ei, în vârstă de 5 ani, Umme Salima, la un adăpost de salvare din provincia indoneziană Aceh. Sunt slăbite, după ce au plutit în derivă săptămâni întregi în Oceanul Indian, pe o barcă cu puțină mâncare și apă, relatează CNN.

„Pielea îmi putrezea și oasele îmi erau vizibile. Am crezut că voi muri pe acea barcă”, a declarat femeia.

Hatemon Nesa plânge, de asemenea, și pentru cealaltă fiica a ei de 7 ani, Umme Habiba, pe care spune că a fost forțată să o lase în Bangladesh, într-o tabără de refugiați, fiindcă nu și-a putut permite mai mult decât cei 1.000 de dolari pe care i-au solicitat traficanții pentru a o transporta pe ea și pe fiica sa cea mică în Malaezia.

Nesa și Umme Salima se numărau printre cei circa 200 de rohingya, membri ai unei minorități musulmane persecutate, care s-au îmbarcat în această călătorie periculoasă la sfârșitul lunii noiembrie din Cox’s Bazar, o tabără de refugiați din Bangladesh, în care se află aproximativ un milion de persoane care au fugit de presupusul genocid săvârșit de armata din Myanmarhttps://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/declaratiile-halucinante-ale-unei-femei-care-a-2232499.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.