14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Deputatul Polak îl susține pe Nelu Tătaru la președinția PNL

HOTĂRÂT… Deputatul Tudor Polak anunță tocmai de la Suceava, susținerea echipei lui Nelu Tătaru la alegerile interne din Organizația Județeană PNL Vaslui. Acesta a fost invitat de George Flutur la alegerile de la Suceava și cum astăzi vor fi și cele de la Vaslui, deputatul a ținut să-și susțină public favoriții. Acesta a câștigat acum două săptămâni într-o bătălie destul de strânsă șefia organizației Municipale PNL, unde s-a înfruntat cu Marius Arcăleanu, care va candida și pentru funcția de președinte la județ. Și Dumitru Boroș și-a anunțat intenția de a candida, însă e posibil ca între cei doi să existe o înțelegere și unul dintre ei să se retragă pentru a-și uni echipele, socotind că astfel vor avea mai multă forță în înfruntarea cu Nelu Tătaru. La alegerile interne de la Vaslui care se vor desfășura astăzi, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, vor veni nume mari din PNL să-l susțină pe fostul ministru al Sănătății. Este vorba de premierul Florin Cîțu, președintele CJ Suceava, George Flutur, ministru de Interne Lucian Bode, deputatul Florin Roman, fostul secretar din Ministerul de Finanțe, deputatul Gheorghe Pecingină. Și Orban și-a anunțat venirea, însă nimeni nu a confirmat informația. E știut faptul că acesta și-a băgat un pic coada, dorind să-l ajute pe Dumitru Boroș în demersul său disperat de a-și recâștiga șefia la Organizația Municipală de la Bârlad.

Iată ce a postat pe Facebook deputatul Polak

De la Suceava, Tudor Polak a scris pe pagina sa de Facebook că îl susține pe fostul ministru Nelu Tătaru la alegerile de astăzi. În mesajul de susținere, a furat sloganul lui Arcăleanu din campania acestuia de la CJ, spunând că „împreună vom face, în continuare, treabă bună”: „Astăzi sunt alături de premierul Florin Cîțu la Suceava, unde au loc alegeri la nivelul organizației PNL. Sunt aici pentru a-mi susține colegii liberali care au obiective serioase și își propun să facă performanță în organizația Partidului Național Liberal. Mâine vor avea loc alegeri și în cadrul filialei Vaslui, unde Nelu Tătaru candidează pentru un nou mandat. Deși eu nu mă număr printre candidați, susținerea mea se îndreaptă către echipa alături de care am pornit la drum acum mulți ani. Am muncit împreună și acest lucru va rămâne neschimbat. Îl susțin pe Nelu Tătaru pentru noul mandat, știu că va face, în continuare, treabă bună și consider că, în folosul vasluienilor, trebuie să rămânem o echipă unită și eficientă. Cred în munca de echipă, așa cum am spus mereu și continui alături de cei care cred că pot conduce Partidul Național Liberal către rezultate performante. Suntem în punctul în care avem resursele, experiența și forța necesară pentru a îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus. Pentru asta trebuie să evoluăm ca echipă și să facem cele mai bune alegeri pentru oameni. Nu este vorba despre un joc politic la mijloc; este o datorie pe care o avem față de cetățeni și pe care ne-am asumat-o. Am încredere în oamenii alături de care lucrez și în potențialul echipei liberale. Cu siguranță, vom realiza lucruri importante împreună”.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

4 COMENTARII

  1. Ce frumos vorbești ! Cum o sa faci tu măi Polakc ! Cum o sa dregi,cum o sa finanțezi !
    Ia zi-ne pîna acum ce-ai realizat de cînd v-ați cocoțat pe gard???
    Cred că … nimic!
    Peste cîțiva ani vom constata eșecul actului de guvernare pe care îl savîrșiți acum la fel ca și cei din PSD !
    Treburile merg de la sine în țara asta! Partidele ajunse sporadic la putere doar vin să mai pună cite o frînă , in funcție de interese !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here