Deputatul Tudor Polak sare la gâtul parlamentarilor AUR: “discurs populist, dezinformare și lipsa bunului simț politic”

ATITUDINE… Tudor Polak: “Am văzut cum parlamentarii AUR votează multiplu la dezbaterea bugetului pentru anul 2021 în timp ce reclamă diferite abuzuri imaginare”.

OPINIE… Deputatul vasluian Tudor Polak critică atitudinea reprezentanților AUR în Parlamentul României. Acesta îi acuză că “încalcă legea pe care au datoria să o reprezinte și invocă scenarii fantasmagorice”. “Avem AUR în Parlament. Din păcate, de joasă speță. Atitudinea domnilor parlamentari AUR scoate la iveală talentul demagogic cu care critică la alții ceea ce tot ei răspândesc: discurs populist, dezinformare și lipsa bunului simț politic”, spune deputatul Tudor Polak.

Acesta le transmite reprezentanților AUR că “datoria pe care ne-am asumat-o la depunerea jurământului în Parlament, de a legifera în interesele românilor și a țării, este neglijată prin fiecare replică deplasată cu care vine să atace decizii adoptate pentru siguranța și integritatea oamenilor pe care îi reprezentăm.În timp ce o Europă întreagă caută soluții care să eficientizeze blocarea crizei epidemiologice, parlamentarii AUR, experți neatestați, emit judecăți de valoare personală despre recomandări medicale. Încalcă legea pe care au datoria să o reprezinte și invocă scenarii fantasmagorice pentru a îndemna românii să-și pună sănătatea în pericol. Este vorba despre campanii absurde împotriva purtării măștii de protecție în spațiile publice, despre efecte inventate ale vaccinului, testat și atestat de Uniunea Europeană”, spune deputatul.

“O mascaradă politică pe care AUR, așa cum se vede, o preferă”

De asemenea, Tudor Polak spune că “este o manipulare crudă și de prost gust să exploatezi teama și îngrijorarea oamenilor într-o situație de criză. Să te joci cu siguranța a sute de mii de români răspândind informații greșite și periculoase este o atitudine nedemnă față de cei care ți-au acordat încrederea pentru a-i reprezenta cu competență și onestitate. Am văzut cum lideri ai acestei formațiuni politice se deplaseaz ăîn Valea Jiului și cheamă minerii la București. Parcă jucăm cu toții în filme proaste din anii 90 regizate de Ion Iliescu. Am văzut cum parlamentarii AUR votează multiplu la dezbaterea bugetului pentru anul 2021 în timp ce reclamă diferite abuzuri imaginare.Oamenii serioși muncesc. Colaborează în interesul cetățenilor pe care îi reprezintă, identifică probleme reale și vin cu soluții legislative. În rest, totul este mascaradă politică. Pe care AUR, așa cum se vede, o preferă”, explică Tudor Polak.
4 COMENTARII

  1. Consilierii locali de la Primăria Vaslui, păpușari conduși de domnul deputat Tudor Polak, sunt mai răi decât reprezentanții AUR din Parlamentul României! Circ, scandal și lipsă de profesionalism! Împrăștiați ură și dușmănie, că peste trei ani veți culege ceea ce semănați acum!

LĂSAȚI UN MESAJ