Deșeurile din construcții, depozitate gratuit în incinta fostului Obor Bârlad (FOTO)

REGULAMENT… Persoanele fizice și juridice din municipiul Bârlad sunt informate că, începând cu data de 01 aprilie, pot depozita, gratuit, în regie proprie, pământ, rezultat din excavări, sau deșeuri inerte, rezultate din construcții (moloz, mortar, pietriș, cărămizi, etc), în perimetrul semnalizat din incinta „Oborului” (Bâlci), situat pe strada str. Căpitan Grigore Ignat.

Persoanele fizice și juridice care nu au posbilitatea de a-și transporta în regie proprie deșeurile menționate, potrivit Hotărârii de Consiliul Local Municipal nr.167/25.06.2015, pot apela la serviciile SC CUP SA Bârlad.

Prețul pentru un metru cub de deșeuri este de 39,75 lei, fără TVA, în care sunt incluse operațiunile de încărcare, transport și depozitare în locul special amenajat. (Telefon: 0235.422.162 sau 0751.070.805 – responsabil colectare deșeuri vegetale și inerte, Gheciu Gheorghe). Accesul spre noul loc de depozitare este permis non-stop și se face pe poarta 2 a Oborului, atât de pe strada Căpitan Grigore Ignat, cât și de pe strada G. G. Ursu (vezi harta).

Reamintim că, prin aceeași hotărâre de consiliu local, sunt stabilite și anumite sancțiuni pentru cei care nu se conformează, în special pentru persoanele juridice care au obligația, totodată, de a-și amenaja puncte separate de colectare. Pentru abaterile constatate, conform H.C.L.M. nr. 336/2017, se vor aplica sancțiuni după cum urmează: amenzi la persoane fizice între 500 – 1.500 lei și amenzi la persoane juridice, între 1.500 – 2500 lei.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ