23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Detalii şocante în dubla crimă din nordul Moldovei. Cine a aruncat toată vina pe copila de 13 ani, principala suspectă

Detalii oribile ies la iveală în cazul unei duble crime petrecute în satul Poiana, judeţul Botoşani. Iniţial anchetatorii au crezut că o copilă de 13 ani a ucis cu bestialitate două femei. După cercetări amănunţite s-a ajuns însă la o altă concluzie.

Săptămâna trecută, în satul Poiana, comuna Cristineşti, judeţul Botoşani s-a petrecut o crimă înfiorătoare.

Două femei, mamă şi fiică, de 82 şi respectiv 54 de ani, au fost găsite cu gâtul tăiat în propria casă. Femeia mai tânără era imobilizată la pat, având un handicap locomotor grav. De la început s-a bănuit că motivul crimei a fost jaful, mai ales că s-a dus vestea că pensia de handicap a femeii imbolizate este ceva mai consistentă.

Principalul suspect a fost, iniţial, o copilă de 13 ani din Ibăneşti care venea să le mai ajute pe femei. Copila a fost preluată şi internată într-un centru DGASPC, iar poliţiştii au continuat cercetările. Şi cu ajutorul specialiştilor DGASPC, dar şi în urma unei anchete amănunţite desfăşurate într-un timp record s-a ajuns însă la o altă concluzie.

Mai precis, principalul suspect a devenit tatăl vitreg al fetei de 13 ani, un sătean de 39 de ani, din Ibăneşti. Acesta ar fi folosit-o drept paravan, ştiind că fata nu poate răspunde în faţa legii.

Citeste mai mult: adev.ro/ra7q0f

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here