15.5 C
Vaslui
24-mart.-2023

DEZAMÃGIT DE ARBITRAJ

- Advertisement -

Liga a IV-a

OPTIMIST… Vitis a pierdut derby-ul de la Stãnilesti, iar echipa lui Ghenghea este într-o situatie ingratã, locul ocupat în clasament si distanta de sapte puncte fatã de primul loc, anulându-le orice sansã de a încheia campionatul pe prima treaptã. Toate gândurile oficialilor din Suletea se îndreaptã acum cãtre play-off, acolo unde se va decide câstigãtoarea campionatului.

Presedintele lui Vitis Suletea, Gigel Ghenghea spune cã victoria Olimpiei este meritatã, chiar dacã jucãtorii sãi au trimis mingea de douã ori în barã. Ghenghea a comentat si prestatia brigãzii de arbitri, condusã de vasluianul Ionut Petricenco. Acesta sustine cã arbitrajul a fost unul cu multe scãpãri, dar fãrã a influenta rezultatul partidei. “Stãnilestiul a jucat mai bine si cred cã au obtinut o victorie meritatã. Am fãcut greseli în defensivã iar asta ne-a costat. Si noi puteam sã marcãm, dar am trimis mingea de douã ori în barã. În schimb, Olimpia si-a creat o jumãtate de ocazie si a marcat douã goluri, din douã faze fixe. Sunt amãrât de jocul echipei, dar si de arbitraj. Nu prea mi-a plãcut arbitrajul pentru cã a avut multe scãpãri. Nu a influentat rezultatul partidei, dar nu s-a ridicat la nivelul unui derby, asa cum s-a întâmplat la meciul de la Gârceni”, a declarat Gigel Ghenghea.

“Mi-e fricã de meciul cu Vaslui II”

În ultimele trei etape ale turului, Vitis va întâlni pe FC Vaslui II Zãpodeni, Flacãra Murgeni si Unirea Banca, obiectivul grupãrii din Suletea fiind acela de a obtine toate cele nouã puncte puse în joc. “Mi-e fricã de meciul cu FC Vaslui II, pentru cã este o echipã care s-a înscris în lupta pentru calificarea la play-off. Pânã acum nu i-am luat în seamã, dar dupã ce au învins cu 5-1 la Perieni, cred cã vor pune mari probleme favoritelor”, a mai spus Ghenghea. Dupã opt etape, Vitis Suletea a adunat 14 puncte, aflându-se pe locul patru, la sapte puncte de prima clasatã, Olimpia Stãnilesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.