spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

„Dezastru, în viața mea n-am văzut așa ceva!” O furtună violentă a pus la pământ o pădure întreagă în Maramureș

- Advertisement -

Imagini incredibile în Maramureș. O vijelie foarte puternică a distrus aproape complet, în noaptea de luni spre marți, o pădure în Văleni. Copacii au fost pur și simplu rupți de la jumătate de rafalele devastatoare de vânt. Localnicii spun că nu au mai văzut niciodată asemenea priveliște.

O localnică din Văleni a filmat distrugerile masive în urma furtunii și a postat momentul pe o rețea socială. „Doamne ferește, în viața mea! Mătușa acolo dinainte are 70 de ani și așa ceva n-a văzut. Doamne, Maica Domnului…Extraordinar! Eu nu știu ce-a fost aici, că îi dezastru. Nu a rămas nici 10% din ei. Pe margine mai sunt câțiva. Dezastru. Așa a venit de acolo, de la deal și uitați-vă. Nu e adevărat, Doamne…” spune ea în filmare.  Furtunile au produs și alte pagube semnificative la nivelul judeţului Maramureş, Au fost afectate reţelele electrice, iar acoperişuri au fost luate de vânt.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/dezastru-in-viata-mea-n-am-vazut-asa-ceva-o-furtuna-violenta-a-pus-la-pamant-o-padure-intreaga-in-maramures-2846151

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.