17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Dezastru pentru rugby-ul bârlãdean

Rugby

ULUITOR… Esec umilitor pentru RC Bârlad, în etapa a patra a Ligii Nationale de rugby. Bârlãdenii au suferit cea mai drasticã înfrângere din ultimii ani, 9-125 (3-75) cu Steaua Bucuresti, în deplasare.

RC Bârlad continuã parcursul dezastruos din Liga Nationalã de rugby si a fost umilitã de Steaua Bucuresti, în runda a patra. Rugbystii bârlãdeni nu au rezistat decât în primele cinci minute, dupã care „ros-albastrii” au marcat eseu dupã eseu. Singurele puncte reusite de RC Bârlad în prima reprizã au venit în urma unei lovituri de penalitate, prin Eduard Crãescu. Si în repriza secundã, Bârladul a punctat tot în urma loviturilor de penalitate, acelasi Crãescu reusind sã mai aducã 6 puncte. Steaua a reusit nu mai putin de 19 eseuri, printre marcatori numãrându-se si bârlãdenii Robert Neagu sau Cosmin Iliutã, care nu au avut milã fatã de fost lor echipã. Scor final: 125-9! Dupã 4 etape, RC Bârlad rãmâne pe ultimul loc în Grupa B, cu un singur punct. În etapa urmãtoare, Bârladul ar fi trebuit sã joace cu Dinamo Bucuresti, însã partida a fost amânatã pentru data de 11 iunie. Urmãtorul joc al bârlãdenilor va fi pe 28 mai, în deplasare, cu CS Nãvodari.

CSS Bârlad, campioanã nationalã la U15

Juniorii bârlãdeni continuã sã obtinã rezultate remarcabile. La Under 15, viitorii rugbysti ai Bârladului au devenit campioni nationali, dupã ce au învins în marea finalã pe Soimii Dinamo Bucuresti, scor 13-5 (3-5).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. ,,Esec umilitor,dezastru,dezastruos.”In rugby nu există echipe care vor să-și umilească adversarii.Orice echipă care-și respectă adversarul iși dă silința să marcheze un număr mare de puncte.Asta înseamnă că acea echipă respectă rugbyul și jucătorii echipei adverse.Echipa din Bârlad este in reconstrucție și jucătorii nu au nicio vină pentru că joacă cu echipe care au in componență jucători experimentați.Comasarea celor două ligi de rugby nu ajută cu nimic echipele care au in componență jucători amatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here