Diana Șoșoacă a dat în judecată Ministerul Sănătății, DSP București și Senatul României

Avocata Diana Șoșoacă, senator AUR, a dat în judecată Ministerul Sănătății, DSP București și Senatul României. Diana Șoșoacă a explicat care au fost motivele care au revoltat-o atât de tare încât a decis să dea în judecată Ministerul Sănătății, DSP București și Senatul României.

Senatoarea susține că a făcut plângere penală și vrea să se afle care dintre instituții au dat publicității actele sale medicale care conțineau date confidențiale, inclusiv adresa ei și bolile de care suferă.

„În cinci minute de la trimiterea acestei notificări către DSP și Ministerul Sănătății, aceste acte, inclusiv adeverința mea medicală, au devenit publice. CNP-ul meu a fost public, adresa mea de domiciliu a fost publică, codurile… A apărut ștampila și semnătura medicului de familie, nu ai voie. Și mai are o problemă doamna Scântei: i-a apărut semnătura. Este notar public, semnătura dânsei nu poate face obiectul transpunerii în presă. Eu doresc o anchetă să se verifice cine de la DSP, cine de la Ministerul Sănătății sau de la Senat au dat publicității aceste acte medicale”, a declaratDiana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Am solicitat să mi se pună la dispoziție toate anchetele cu privire la măștile din Parlament“

Senatoarea a precizat că vrea să se facă cercetări cu privire la măștile din Parlamentul României. … https://www.bzi.ro/diana-sosoaca-a-dat-in-judecata-ministerul-sanatatii-dsp-bucuresti-si-senatul-romaniei-4094051?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ