Diana Șoșoacă, anchetată de IPJ Iaşi după ce a făcut chef LIVE şi i-a dat dedicaţii lui Arafat – VIDEO

IPJ Iași a deschis o anchetă, după ce Diana Şoşoacă, senator AUR, a făcut vineri seara, petrecere la restaurant. Șoșoacă a transmis paranghelia pe Facebook și i-a făcut dedicații și lui Raed Arafat.

Diana Șoșoacă, anchetată de IPJ Iaşi

Senatoarea Diana Șoșoacă a încălcat din nou restricțiile impuse în pandemia de coronavirus și a participat la o petrecere. Avocata a participat la un chef, într-un restaurant și a transmis live, la un moment dat, pe contul de Facebook. S-a putut observa că, în localul respectiv, erau încălcate regulile. Participanții nu respectau distanțarea fizică și nu purtau nici măști de protecție.

Live-ul de pe rețeaua de socializare a început la ora 21.00, atunci când la petrecerea respectivă se cânta „Treceți batalioane, române, Carpații!”

După ce au cântat piese patriotice, Diana Şoşoacă le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulţi ani, români!”.

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă, fără mască, a pus în scenă un spectacol deplasat

Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol la porţile Spitalului Sf. Pantelimon din Capitală. Ajunsă acolo, senatoarea a avut un schimb de replici tăioase.

– De ce nu aveți mască, doamnă?

– Uite așa,sunt exceptată, pentru că unii sunt mai bolnavi decât alții, a țipat Diana Șoșoacă.

Cu puţin timp înainte, senatoarea AUR, s-a dat în stambă în fața Ministerului Sănătății unde ar fi vrut să treacă și aici prin ușa de metal ca să stea de vorbă măcar cu un secretar de stat, dacă nu cu însuși ministrul. …https://www.bzi.ro/diana-sosoaca-anchetata-de-ipj-iasi-dupa-ce-a-facut-chef-live-si-i-a-dat-dedicatii-lui-arafat-video-4123168?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ