Din spatele gratiilor, victima fiului grefierei din Bârlad se cere acasă

Eduard Filip

CERERE… Transformat din victimă în inculpat, Eduard Filip Maricel speră să scape acum de arestul preventiv. A cerut acest lucru judecătorilor, dar aceștia au respins cererea formulată și au prelungit mandatul de arestare. Filip este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Tânărul de 27 de ani  este cercetat  în nu mai puțin de cinci dosare penale, reunite de procurorul de caz. Ultimul dosar penal a fost întocmit pe  data de 7 septembrie, când  bărbatul  arestat preventiv a intrat în curtea unei familii din Bârlad, a adresat amenințări  și loviri membrilor acestei familii și unui invitat, pe care l-a și înjunghiat cu o macetă în spate.  Eduard Filip Marcel este nimeni altul decât cel care a fost atacat  anul trecut cu pistolul, de fiul unei  grefiere din Bârlad, când era la plimbare, noaptea, cu soția și copilul.

Devenit inculpat, după ce a fost victima fiului grefierei din Bârlad, arestat după ce a amenințat cu un pistol, Eduard Filip Maricel vrea acum acasă. Cererea sa a ajuns pe masa judecătorilor Tribunalului Vaslui, dar aceștia au respins-o, ca nefondată. Tânărul de 27 de ani  este cercetat  în nu mai puțin de cinci dosare penale, reunite de procurorul de caz. Ultimul dosar penal a fost întocmit pe  data de 7 septembrie, când  bărbatul  arestat preventiv a intrat în curtea unei familii din Bârlad, a adresat  amenințări  și loviri membrilor acestei familii și unui invitat, pe care l-a și înjunghiat cu o macetă în spate.  Eduard Filip Marcel este nimeni altul decât cel care a fost atacat  anul trecut cu pistolul de fiul unei  grefiere din Bârlad, când era la plimbare, noaptea, cu soția și copilul. Eduard  Filip Marcel a fost implicat ultima dată într-o bătaie, anunțată de acesta cu surle și trâmbițe pe contul lui de socializare. Acolo a postat mai multe fimulețe și amenințări către cei dintr-o familie cu care este în conflict de mult timp. Eduard Filip este cel care anul trecut în noiembrie a fost victima unui atac în stil  mafiot, când fiul unei grefiere din Bârlad a tras cu pistolul asupra lui! De atunci, Eduard Filip a jurat răzbunare și a fost în conflict cu cei pe care îi bănuia că stau în spatele împușcării mașinii sale, când, spune el, s-a atentat la viața lui și a familiei sale. Pe 6 septembrie seara, acesta s-a decis să se răzbune și l-a urmărit pe Georgian  S. când a intrat la o familie din Bârlad în curte, unde era invitat. „Filip a intrat și el acolo și a scos o macetă cu care a început să-i atace pe toți din curte, speriind copiii și lovind în stânga  și în dreapta. M-a înjunghiat pe mine în torace, zona inimii, pe un altul l-a lovit în ochi și i-a amenințat cu moartea pe toți. Familia  unde  eram invitat nu  are nicio legătură cu el, cu familia mea sau a lui, sunt niște persoane venite din străinătate, care s-au trezit  din senin atacați  și amenințați de Eduard Filip”, a spus, la acea vreme, Georgian S.
1 COMENTARIU

  1. Nicaiwri nu zice de droguri ca avea oameni in barlad in piatra neamt jn vaslui se ducea distribuia droguri peste calin si numai stiu cu ii zice ..ia teroriza mama de a pleccat baiatul din oras de feica lui.erau mana in mana cu politia stia c3 face de asta nu zice nimic de droguri am eu inregistrari cu wl cum cere bani ne ameninta cu moartea cleo ionut zis cleo are inregistrari si conv.suntem plecat si jur ca pt asta vin in ro.

LĂSAȚI UN MESAJ