0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Directia 5 vine la Vaslui, într-un super concert. Iatã cum poti câstiga trei invitatii duble

- Advertisement -

CONCERT… Una dintre cele mai iubite trupe din România vine la Vaslui, sãptãmâna viitoare. Este vorba despre Directia 5, aflatã în aceastã perioadã într-un turneu national de promovare a noului album – “Muzicã, flori si poezie”. Alãturi de cei sase membri va cânta si Alinka, “printesa rock and roll-ului”, fostã componentã a trupei A.S.I.A. Concertul va avea loc pe 4 mai, ora 19:30, la Casa de Culturã “Constantin Tãnase”, iar pretul unui bilet este de 50 de lei, dacã este achizitionat pânã pe 30 aprilie, respectiv de 60 de lei, dupã aceastã datã.

Însã dacã esti fan adevãrat al trupei Directia 5, Vremea Nouã te rãsplãteste. Trimite pânã pe 2 mai un mesaj pe adresa redactiei – office@vrn.ro – prin care ne explici de ce îti place aceastã trupã, iar cele mai frumoase trei mesaje vor fi premiate cu câte o invitatie dublã la acest concert. Participantii la concurs sunt rugati sã lase si un numãr de telefon la care pot fi contactati. Câstigãtorii vor fi anuntati pe data de 3 mai atât pe site-ul www.vremeanoua.ro, cât si în editia print a ziarului. Invitatiile vor putea fi ridicate de la redactia Vremea Nouã pânã în ziua concertului.

Biletele la concert pot fi achizitionate de la magazinul Flanco si de pe site-ul www.iabilet.ro

Directia 5 este una dintre cele mai cunoscute trupe de muzicã pop rock. În urmã cu aproape doi ani, trupa a lansat albumul „Happy Days”, material discografic ce contine piese precum „Când sunt cu tine”, „Sã-i iert pãcate”(alãturi de Adi Sânã), „Pulbere de stele”, „Te cunosc de undeva”, „Rogvaiv” si „Tu m-ai cucerit”. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicãrescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu, grupul Directia 5 s-a înfiintat în 1991, în Bucuresti. Un an mai târziu, trupa lanseazã albumul „La vulturul de mare cu pestele în gheare”, apoi urmeazã o lungã istorie muzicalã, ce face ca Directia 5 sã fie recunoscutã si apreciatã chiar si peste hotare. În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, printre care si colaborãri cu nume de referintã din muzica româneascã precum Lidia Buble, Andreea Bãnicã, Loredana Groza sau Paula Seling. “Trupa româneascã cu cele mai frumoase balade rock de dragoste va propune un spectacol în care puteti retrãi emotia marilor lor hit-uri: “Îti multumesc”, „Dacã ai sti”, “Esti stilul meu”, “Am nevoie de tine”, “Superstar”, „Si ce dacã”, „Ce mai faci” si „Forever Love”. Pretul unui bilet este de 50 de lei în perioada de PreSale (pânã pe 30 aprilie), dupã perioada de PreSale pretul unui bilet va fi de 60 lei. Online pe www.iabilet.ro, puteti plãti cu Cardul, prin Paypal, pe facturã la Vodafone sau Orange cu plata la sfârsitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tarã. În Vaslui, biletele în format fizic se pot achizitiona de la magazinul Flanco de pe Str. Stefan cel Mare, Bl. 88, parter”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.