spot_img
13.4 C
Vaslui
08-iun.-2023

Curățenia pe străzi a încins spiritele între șoferii indisciplinați și polițiștii locali

spot_imgspot_img
- Advertisement -
GREU… Polițiștii locali au misiunea de a elibera străzile, astfel încât acestea să poată fi curățate și igienizate, lucru aproape imposibil din cauza șoferilor care nu vor să își mute mașinile.

MISIUNE… Desfășurată pe timpul nopții, acțiunea de curățare a străzilor de către Goscom SA a născut discuții aprinse între șoferii vasluieni și polițiștii de la Locală. Și asta pentru că cei în uniformă au misiunea de a elibera arterele principale ale orașului de mașinile parcate pe prima bandă. Această misiune a Poliției Locale nu este deloc pe placul șoferilor obișnuiți să parcheze chiar și în locurile unde parcarea este interzisă.

“Chiar în fața Tribunalului Vaslui am văzut o astfel de scenă. Polițiștii locali erau certați de un șofer care parcase în fața instanței și nu voia să înțeleagă că trebuie să elibereze zona”, povestește un martor al unei discuții dintre polițiștii locali și un șofer. Scenele de acest fel s-au repetat și în centrul municipiului Vaslui, acolo unde unii dintre șoferi nu au înțeles mesajul transmis de către polițiștii locali. De asemenea, acțiunea de curățenie a orașului a fost anunțată și de către Primăria municipiului Vaslui. “Ca în fiecare primăvară, Primăria municipiului Vaslui, prin salariații Direcției de Gospodărire Urbană și SC Goscom SA Vaslui, se preocupă de asigurarea curățeniei și păstrarea unui aspect îngrijit al orașului nostru. Rezultatele acestei activități nu pot fi dintre cele mai bune decât cu implicarea tuturor vasluienilor. Rugăm astfel persoanele fizice, asociațiile de proprietari și agenții economici din orașul nostru să contribuie activ la întreținerea curățeniei și îmbunătățirea aspectului edilitar al clădirilor, curților, împrejmuirilor, căilor de acces, precum și a străzilor, drumurilor și zonelor verzi aferente locuințelor individuale, colective sau spațiilor comerciale în care își desfășoară activitatea. Totodată, agenților economici cărora li s-au dat în administrare segmente de drum, pe durata lucrărilor, le reamintim obligația de a aduce la starea inițială aceste tronsoane odată cu încheierea lucrărilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Mare curățenie. Au udat prima banda și au făcut noroi și cam atât.azi am mers pe prima banda unde au făcut curat și din spate nor de praf. Curățenie.

  2. Tot respectul pentru autoritatile din Bârlad! Chiar dacă este șantier tot orașul, de la întrare în oras( dinspre Vaslui) si pana după centru….cam la intersecția unde mergi spre gara , nu vezi mașini parcate pe bulevard! Se circula pe cate 2 benzi pe senioare! Oare în Bârlad nu sunt masini? Ba asta înseamnă ca autoritățile își fac treaba! Doar la Vaslui nu se poate! Oare de ce? Sa si răspundă mai marii orașului, șefii de la Pitești Locala si Politia Rutiera!

    • La Bârlad e jale, tit găsești câte doi trei care blochează banda, dacă nu e un șanț în stradă, de ce nu e amendata firma care face lucrarea, ca nu are tupeu nici comunitarii și mai marii miliției,

  3. Daca soferul era de la tara normal ca nu-i pasa daca se face curatenie in oras ca doar el vine o data pe luna sa-si faca cumparaturile si nu inghite zilnic praful ca mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.