2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Dispariție ”misterioasă”, la Spitalul ”Socola” din Iași! Unde sunt vacile și calul de la ferma Secției Exterioare Bârnova?

- Advertisement -

La Secția Exterioară Bârnova a Institutului de Psihiatrie ”Socola” Iași a avut loc o dispariție misterioasă. Cele trei bovine și cabalina care fuseseră transferate de la Secția Șipote, în anul 2019, apar doar în gestiunea fermei, însă, de fapt, ele nu mai sunt de găsit. Conform gestionarului fermei de la Secția Bârnova, Paul Bălan, animalele ar fi fost sustrase de o persoană necunoscută în cursul anului 2021, din dispoziția Ginei Grecianu, șef serviciu administrativ-tehnic la Spitalul ”Socola” Iași.

Cele trei bovine și cabalina, deși nu mai sunt de mai bine de un an la ferma Secției Exterioare Bârnova, apar în Lista de inventar și Lista stocurilor. A fost nevoie ca inginerul Alin Atanasiu, președintele comisiei pentru inventarierea și trecerea de la o categorie la alta a animalelor: suine, ovine, vite, stupi de la gestiunea de ergoterapie a Secției exterioare Bârnova, să informeze conducerea Spitalului ”Socola” Iași că atât el, cât și Elena Zaharia, membră a comisiei, nu au participat la inventariere și nici nu au semnat procesul verbal aferent acesteia. Deoarece situația nu avea altă rezolvare, conducerea Institutului de  Psihiatrie ”Socola” Iași a întocmit și transmis o plângere la Secția de Poliție Grajduri…https://www.bzi.ro/disparitie-misterioasa-la-spitalul-socola-din-iasi-unde-sunt-vacile-si-calul-de-la-ferma-sectiei-exterioare-barnova-4435743?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.