Dispărută din Suedia, depistată de poliţişti în Bacău

La data de 16 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, s-au prezentat două persoane, cu dublă cetăţenie, suedeză şi irakiană, ambele în vârstă de 59 de ani, care au sesizat faptul că fiica lor, în vârstă de 24 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul din Suedia, fără a anunţa membrii familiei şi nu a mai luat legătura cu aceştia. Totodată, cei doi au menţionat că singurul detaliu pe care îl aveau, era că fata achiziţonase un bilet de avion către România şi că a accesat mailul de pe un dispozitiv din Bacău.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au mobilizat de îndată şi au început activităţile specifice în astfel de situaţii. În colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ilfov, s-a stabilit că, fata de 24 de ani s-ar fi deplasat cu avionul pe ruta Stockholm-Bucureşti şi că ar fi fost aşteptată în aeroport de un tânăr necunoscut.

Persoana în cauză a fost depistată de poliţişti, în ziua următoare, la domiciliul unui tânăr din Bacău pe care aceasta l-ar fi cunoscut prin intermediul unei platforme on line şi ar fi luat decizia să vină în România pentru a-l cunoaşte. …https://www.desteptarea.ro/disparuta-din-suedia-depistata-de-politisti-la-bacau/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ