8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

DNA ştia din 2006 despre mafia din porturile Constanţa şi Agigea Sud

- Advertisement -

DNA avea din 2006 informaţii despre infracţiunile din porturile Constanţa şi Agigea Sud. Timp de 5 ani, procurorii au strâns dovezi audio şi video, care arată că, prietenul lui Mircea Băsescu, Iulian Teşeleanu este implicat în afacerile necurate din vămi. Dezvăluirile au fost făcute de Radu Tudor în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei.

Un document cu antetul Tribunalului Bucureşti, datat din martie 2006, prezintă rapoartele interceptărilor audio-video pe care DNA le-a făcut la Constanţa.

O parte dintre vameşii interceptaţi în urmă cu 5 ani au fost reţinuţi abia acum. Printre aceştia se numără şi Claudiu Olteanu. Alţii, precum Iulian Teleşeanu, au fost transferaţi prin alte vămi, cu doar câteva luni înainte ca anchetatorii treacă la descinderi.

Numele cetăţeanului care finanţa trecerea ilegală a navelor prin Portul Agigea apare scris în clar în raportul DNA: FATTAR EL HAJ AHAMAD ABDUL, zis PITICUL. Potrivit anchetatorilor, contrabandistul avea legături strânse cu factori cu putere de decizie.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.