5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

„Doamne, ajută-mă! Stau arestat pe nimic. Aplicaţi legea, atât vă rog.” Apelul disperat al lui Boldea în faţa magistraţilor

- Advertisement -

Cu lacrimi în ochi şi voce tremurândă, Mihail Boldea a implorat judecătorii să îl elibereze. În ultimul cuvânt, deputatul arestat a rostit numele Domnului şi a spus că are nevoie de un doctor.

Magistraţii nu s-au lăsat însă înduplecaţi. Mandatul de arestare preventivă a parlamentarului a fost prelungit cu 30 de zile.

Condiţiile din arest l-au făcut pe deputatul Mihail Boldea să cedeze psihic. Acesta s-a plâns că în celula în care e închis are apă doar la closet.

„Îmi doresc să merg la doctor şi să merg pe stradă. Cred Doamne, ajută-mă. Stau arestat pe nimic. Pe vorbe şi pe indicii. Se tot vorbeşte că mi-am însuşit tot felul de imobile. Unul nu am luat. Nici eu, nici mama. Aplicaţi legea, atât vă rog.”

Deputatul a contestat din nou probele aflate la dosar şi i-a făcut pe procurorii gălăţeni terorişti.

Am venit cu încredere aici pentru că în ei nu am încredere. Exact mâine se fac 30 de zile. Am cugetat. Poate am greşit, poate nu. Vin ca simplu om. Vreau să ştiu de ce sunt arestat.

Lacrimile lui Boldea s-au pierdut însă în faţa ultimelor stenograme ataşate la dosar. În acestea deputatul îi trimite mamei mesaje din Kenya şi o anunţă că vrea să se facă avocat acolo şi mai târziu să îşi ducă şi familia. Probele contrazic varianta inculpatului conform cărora a plecat din ţară pentru a face safari.

Mihail Boldea a fost arestat în urmă cu o lună după ce s-a predat la o ambasadă din Nairobi. Deputatul e acuzat de şapte infracţiuni printre care fals si inselaciune.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.