Doi bărbaţi, tată şi fiu, au făcut PRĂPĂD cu o sabie şi cu o baionetă: Au atacat o ambulanţă şi o mașină de poliție

Doi bărbaţi – tată şi fiu – au provocat scandal în centrul municipiului Fălticeni, distrugând cu o sabie mai multe rafturi şi vitrine dintr-un magazin, lovind cu o baionetă o maşină de poliţie şi o ambulanţă şi ameninţând mai multe persoane, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pe data de 15 iunie, un bărbat a provocat un scandal în centrul municipiului Fălticeni.

Astfel, el a agresat mai întâi un bărbat, după care a revenit la locul agresiunii înarmat cu o sabie. Cu aceasta el a distrus mai multe rafturi şi vitrine ale unui magazin şi a ameninţat o altă persoană.

După zece minute, în sprijinul bărbatului a venit tatăl său înarmat cu o baionetă. Ei au fugit după persoana ameninţată şi fratele acesteia. De asemenea, tatăl a lovit cu baioneta o ambulanţă şi maşina de poliţie care se deplasase în zona respectivă, dar şi un alt autoturism, acestea suferind avarii.

Procurorii îl cercetează pe fiu sub control judiciar pentru comiterea a trei infracţiuni de distrugere şi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice. ….https://www.stiripesurse.ro/doi-barbati-tata-si-fiu-au-facut-prapad-cu-o-sabie-si-cu-o-baioneta-au-atacat-o-ambulanta-si-o-ma_1476097.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ