Doi bârlãdeni vor participa la Balcaniada de Alergare Montanã

Atletism

DE VIITOR… Vicecampioni nationali la Campionatul National de cros de la Botosani, bârlãdenii Laurentiu Vrabie si Andrei Anton vor participa la Campionatul Balcanic de Alergare Montanã, rezervat seniorilor si juniorilor sub 20 de ani.

Dupã medalia de argint cuceritã la Botosani, atletii legitimati la Clubul Sportiv Scolar Bârlad au participat si la Campionatul National de alergare montanã, competitie desfãsuratã la Câmpulung Moldovenesc, duminicã, 11 aprilie. Cei doi au alergat pe distanta de 6.000 de metri, Laurentiu Vrabie s-a clasat pe locul cinci, iar Anton a terminat pe pozitia a saptea. În vârstã de doar 16 ani, cei doi sportivi au concurat împotriva unor atleti si cu doi ani mai mari decât ei. Campionatul Balcanic de Alergare Montanã (Balkan Mountain Running Championships) se va desfãsura pe 15 mai, la Câmpulung Moldovenesc, clubul bârlãdean fiind reprezentat la aceastã competitie dupã o pauzã de doi ani. Cei doi atleti sunt pregãtiti de profesorul Lucian Bolgar.

Douã clasãri pe podium

La finalul sãptãmânii trecute, tot la Câmpulung Moldovenesc, a avut loc Cupa Bucovinei la alergare montanã, competitie la care CSS Bârlad a obtinut douã clasãri pe podium. Francesca Miron s-a impus la categoria ei de vârstã, iar Denis Totoi s-a clasat pe locul trei la general la categoria Open.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ