spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

VIDEO | Doi frati gemeni, fiii unui preot cu 11 copii din Husi, poveste impresionantã la TV

- Advertisement -

INEDIT… Husenii au avut o mare surprizã, atunci când au aflat cã cei doi frati gemeni, care, în ultima perioadã, au fost concurenti apreciati si deosebit de carismatrici în cadrul emisiunii de la Pro TV „Batem palma?” sunt nãscuti în „orasul dintre vii”. Gemenii Beniamin si Iosif Graur au dezvãluit cã tatãl lor este preot si cã, de toti, sunt 11 copii la pãrinti. Ei au locuit la Husi doar în primii doi ani din viatã, apoi preotul Graur cu întreaga familie s-a mutat la Brasov. Beniamin si Iosif au povestit cã, dupã liceu, au mers împreunã la Facultatea de Teologie, însã si-au dat seama cã vocatia lor este alta, asa cã au devenit acum jurnalisti de succes si fac acum împreunã emisiuni la o televiziune din Bucuresti.

Cei care se nasc în Husi sunt mândri într-un fel aparte de locul natal, dovadã fiind faptul cã, chiar dacã uneori se întâmplã sã plece de pe aceste meleaguri de la vârste fragede, în zone mult mai interesante sau cu nume mai sonore si poate, unii, nici nu mai vin pe aici vreodatã, atunci când sunt întrebati despre orasul pe care îl reprezintã, ei spun fãrã ezitare: „suntem din Husi”! Asa a fãcut recent si Gilberta Wilson, tânãra talentatã care este acum în concurs la Vocea României, desi ea a plecat cu mama sa demult într-o altã tarã, si, iatã, la fel au rãspuns si cei doi fii ai preotului Graur, chiar dacã au pãrãsit Husul în urmã cu 23 de ani, când aveau numai 2 ani. Beniamin si Iosif Graur sunt gemenii care, mai multe editii la rând, au participat la „Batem palma?”, o emisiune concurs de la Pro Tv, conceputã în asa fel încât sã fie cunoscute de public persoane cât mai interesante din viata realã, cu povestile lor adevãrate, iar, la un moment dat, fiecare sã aibã posibilitatea ca, prin intuitie, sã câstige o sumã de bani. Cei doi tineri au fost inspirati si au câstigat 20.000 de lei, însã pânã la acel moment, Beniamin si Iosif au povestit lucruri despre ei, reusind sã impresioneze atât prin carisma lor, cât si prin povestea de viatã.

„Nici nu stiu cum reusea mama sã ne ia haine la toti, cã eram 11 copii, vã dati seama”

Dincolo de asemãnarea incredibilã dintre ei, Iosif si Beniamin au captat atentia si prin povestea lor de viatã. Au fost prezentati publicului ca fiind jurnalisti, însã ei au dezvãluit cã, initial, au vrut sã se facã preoti, ca sã urmeze vocatia tatãlui lor. „Tata si-a dorit ca mãcar un bãiat sã devinã preot, sã ducã traditia mai departe”, au spus ei. Primul a mers la Teologie Beniamin, apoi fratele geamãn, Iosif, l-a urmat. Numai cã dupã vrei trei ani de studiu, ei si-au dat seama cã nu prea se potrivesc tiparului cerut de acest domeniu, asa cã, printr-o întâmplare, dupã ce unul dintre ei a fost remarcat de cineva din presã, au intrat în domeniu, unde activeazã si azi. Ei fac o emisiune la A7Tv si se bucurã de succes. Au povestit cã, fiind copii de preot, au avut o educatie bazatã pe bun-simt, ceea ce era si simplu de observat, însã asta nu a fãcut ca perioada copilãriei sau adolescenta sã nu fie una presãratã cu multe pozne si întâmplãri care mai de care mai amuzante. Au recunoscut cã, fiind o familie cu 11 copii, lucrurile nu erau deloc usoare, însã pãrintii s-au strãduit sã îi creascã frumos. „Nici nu stiu cum reusea mama sã ne ia haine la toti, cã eram 11 copii, vã dati seama”, a spus unul dintre gemeni. Reactiile celor din orasul natal nu au întârziat sã aparã. „Ne bucurãm cã ati spus atât de deschis numele Husului. Altii uitã de unde au plecat si nici nu recunosc faptul cã sunt din judetul Vaslui. Cinste pãrintilor vostri! Eu cred cã îmi amintesc de preotul Graur, era apropiat pãrintelui Gãluscã de la biserica Sf. Dumitru. Pãrintele Gãluscã a murit, Dumnezeu sã îl ierte, un pãrinte cum rar se întâlneste. Oricum, ne bucurãm sã auzim cã tinerii nostri fac lucruri bune în viatã, cã la câte se întâmplã azi, când vezi cã unii copii îsi mentin drumul bun, muncesc, sunt înclinati spre bine, nu poti decât sã te bucuri. Poate veniti în locurile natale. Husul a rãmas un oras frumos, poate acum e mai frumos”, le-a scris Constantin, unul dintre numerosii huseni, care i-au descoperit în acest fel pe gemenii jurnalisti cu rãdãcini în „orasul dintre vii”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.