24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Doi fraţi români, executaţi în pur stil mafiot în Belgia. Firul anchetei a dus la un fost poliţist șef

- Advertisement -

Doi frați români şi-au găsit sfârşitul în Belgia, în condiţii care i-au făcut inițial pe anchetatori să se gândească la un asasinat comandat de mafioţi. Anchetatorii au reușit în final să descurce ițele acestui caz dificil.

Doi români au fost găsiți fără suflare, la Forchies-la-Marche, în apropiere de Charleroi. Trupurile celor doi au fost îndesate în tufișurile de pe marginea unui lac, iar anchetatorii au descoperit că amândoi au fost împușcați în cap, de la mică distanță, într-un mod care amintește de asasinatele făcute la comanda Mafiei.

Cei doi au fost uciși pe 28 august 2019, dar ancheta și procesul au suferit numeroase amânări din cauza pandemiei de coronavirus care i-a afectat chiar și pe magistrații care ar fi trebuit să judece acest caz.

De altfel, procesul ar fi trebuit să aibă loc în acest an, în luna aprilie, dar a fost din nou amânat după ce unul dintre judecători s-a îmbolnăvit de Covid-19, scrie Trend Detail News...https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/doi-frati-romani-executati-in-pur-stil-mafiot-in-2207099.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.