28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Dominic Fritz, după descinderea DNA de la Primărie Timişoara. „O să auziţi multe atacuri, dezinformări şi minciuni“

Procurorii DNA au descins vineri, 8 aprilie, la Primăria Timişoara, pentru o percheziţie într-un dosar care vizează compania de termoficare din Timişoara. După ce a refuzat să facă vreun comentariu în faţa presei, Dominic Fritz a reacţionat pe Facebook, dar fără a face vreo referire la ancheta DNA.

Vineri, 8 aprilie 2022, procurorii DNA Timişoara au descins la Primăria Timişoara pentru o percheziţie. DNA a anunţat doar că sunt percheziţii într-un dosar in rem, fiind cercetate fapte, fără a fi vizată vreo persoană anume.

Primăria Timişoara a anunţat, prin purtătorul de cuvânt, că primăria colaborează cu anchetatorii, subliniind că e vorba de un dosar in rem, fără a oferi alte detalii. Surprins de jurnaliştii Opinia Timişoarei pe holurile Primăriei Timişoara, primarul Dominic Fritz a refuzat orice comentariu.

Primarul a reacţionat mai târziu, pe Facebook. Dominic Fritz nu a făcut nicio referire la ancheta DNA, lăsând doar să se înţeleagă că e vorba de o anchetă care vitzează compania de termoficare din Timişoara şi achiziţia certificatelor verzi.

„O să auziţi multe zilele astea despre certificate de emisii la Colterm. Multe atacuri, dezinformări şi minciuni. Puţini dintre cei care vorbesc despre această problemă o fac din grijă pentru oraş”, a scris Dominic Fritz. În continuare, primarul Timişoarei a arătat că în prima parte a anului 2021 i-a cerut premierului de la vremea respectivă, Florin Cîţu, „o susţinere din partea guvernului care să ajute Colterm să evite o amendă”.

Citeste mai mult: adev.ro/ra2eqz

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here