28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Donald Trump o desfiinţează pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex. „L-a folosit pe Prinţul Harry într-un mod îngrozitor şi e lipsită de respect faţă de regină”

Vorbind cu Nigel Farage în Florida, fostul președinte american Donald Trump i-a spus acestuia că nu este un fan al lui Meghan Markle, ducesa de Sussex, criticând și relația ei cu Prințul Harry.

Într-un amplu interviu, Donald Trump a acuzat-o pe Meghan Markle că l-a „folosit” pe Prințul Harry și că este „nerespectuoasă” față de regina Elisabeta a II-a. Vorbind cu Nigel Farage, la GB News, în Florida, fostul președinte american a spus: „Nu sunt un fan al ei. Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit într-un mod îngrozitor și sunt convins că într-o zi va regreta alegerea făcută„.

Cred că i-a distrus lui Harry relația cu familia și o rănește pe Regina Elisabeta a II-a. Cred că este foarte lipsită de respect față de familia regală și, cel mai important, față de regina„, a mai spus Trump, citat de Sky Newshttps://www.romaniatv.net/donald-trump-o-desfiinteaza-pe-meghan-markle-ducesa-de-sussex-l-a-folosit-pe-printul-harry-intr-un-mod-ingrozitor-si-e-lipsita-de-respect-fata-de-regina_6026358.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here