Dor… penal, de concubină

19.05.2020

ACTUALITATE

Neamţ: Dor… penal, de concubină

Știre publicată în urmă cu

20 de ore,în data de

18 mai 2020

Un bărbat de 41 de ani, din Dragomireşti, s-a dus glonţ la concubina lui, imediat după ridicarea stării de urgenţă, pe 15 mai, dar a plecat de acolo încătuşat.

Şi asta nu din cauza restricţiilor de circulaţie, care fuseseră deja ridicate, ci din cauza faptului că femeia era apărată de un ordin de protecţie, pe care bărbatul l-a ignorat.

„Poliţiştii Secţiei Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 35 de ani, cu privire la faptul că concubinul său a încălcat ordinul de protecţie“, a comunicat IPJ Neamţ. Din cercetarile efectuate a reieşit că bărbatul de 41 de ani ar fi pătruns în curtea locuinţei concubinei sale, încălcînd în acest fel ordinul de protecţie emis de Judecătoria Piatra Neamţ, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuinţă şi păstrarea unei distanţe minime faţă de aceasta.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma probatoriului administrat, oamenii legii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Continuă cercetările într-un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecţie, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Piatra Neamţ. …http://monitorulneamt.ro/neamt-dor-penal-de-concubina/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ