24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Dosar penal după ce o mașină a Jandarmeriei a căzut în șanț. Lucrările care se făceau nu erau semnalizate corect

Anchetatorii au deschis dosar penal după ce o autospecială de Jandarmerie a căzut într-un șanț săpat pe marginea drumului, în zona Fundeni din București. Din primele informații, lucrarea de îngropare a unor cabluri electrice nu era semnalizată corect. 

UPDATE 14.00. Reprezentantul Brigăzii Rutiere prezent la locul accidentului a declarat presei că s-a constatat că au existat probleme în semnalizarea lucrării. El a explicat că orice lucrare se semnalizează cu cel puțin 10 metri înainte având montate indicatoarele rutiere temporare – ocolire, drum în lucru, limitare de viteză 30 km/oră și balize.

În 23 noiembrie, Brigada Rutieră a amendat cu 3.045 de lei firma care executa lucrarea, tot pentru nesemnalizarea corespunzătoare.


Brigada Rutieră a fost sesizată în legătură cu producerea accidentului printr-un apel la 112, în jurul orei 10.00. … https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/dosar-penal-dupa-ce-o-masina-a-jandarmeriei-a-cazut-in-sant-lucrarile-care-se-faceau-nu-erau-semnalizate-corect-1753267

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here