Dovada că una dintre victime a fost împuşcată de poliţiştii din Oneşti. Ministrul Bode confirmă FOTO

Familia unuia dintre ostaticii ucisi la Oneşti acuză Politia că ar fi împuşcat din greşeală una dintre victime. Acest lucru a fost confirmat de o fotografie care a fost făcută publică, dar şi de ministrul de Interne, Lucian Bode. Bărbatul de 36 de ani a fost pus într-un sicriu sigilat sub pretextul că a fost infectat cu COVID.

Dovada că una dintre victime a fost împuşcată de poliţiştii din Oneşti. După ce fratele muncitorului în vârstă de 36 de ani a declarat că victima ar fi fost împuşcată din greşeală de poliţişti, a apărut şi o fotografie care confirmă acest lucru.

În fotografia care a fost făcută publică se poate observa că pe abdomenul şi pe pieptul tânărului în vârstă de 36 de ani se văd urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţele de cauciuc.

Fotografia a apărut după ce fratele victimei a declarat, miercuri, că victima ar fi fost împuşcată din greşeală de poliţişti.

„Din ce am auzit ar fi fost lovit din greșeală cu niște gloanțe de cauciuc trase de polițiști în timpul intervenției. (…) Nu am apucat să văd, pentru că fratele meu a fost sigilat. Eu nu am văzut tot evenimentul, am fost puțin ferit. Oamenii spun că unul dintre oamenii sechestrați ar fi atacat agresorul.

Fotografia care arată că una dintre victime a fost împuşcată de poliţişti

Polițiștii ar fi trebuit să acționeze. Informațiile mele sunt de la firma de servicii funerare. Nu am informații de la spital și nici de la poliție. Ce aud vine de la oamenii din jur, jurnalșiști, aparent au mai multe informații decât mine”, a spus Paul Iștoan, fratele victimei, la Realitatea PLUS.https://www.romaniatv.net/dovada-ca-una-dintre-victime-a-fost-impuscata-de-politistii-din-onesti-ministrul-bode-confirma-foto_5319078.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ