22 C
Vaslui
02-iul.-2022

UPDATE/ FOTO. Dovadă impresionantă de iubire: o tânără din județul Vaslui i-a donat soțului un rinichi și l-a ajutat să-și reia viața normală

BOALĂ… Vasluianul de 43 de ani a fost diagnosticat cu o boală renală genetică, moștenită și care s-a dezvoltat pe parcursul ultimului an și a impus începerea ședințelor de dializă.

UPDATE! Florida, femeia care și-a salvat soțul de la moarte, a impresionat pe toată lumea. Aceasta a povestit că a simțit dintotdeauna că există o compatibilitatea între ea și soțul ei, iar atunci când a aflat de boală a zis pe loc că e dispusă să îi ofere un rinichi. “Acum câţiva ani am aflat de boala asta, mama lui a murit anul trecut, avea aceeaşi boală şi ştiam că se va ajunge inevitabil aici. Chiar le ziceam prietenilor de acum câţiva ani că atunci când va fi nevoie îi voi da un rinichi. Când a venit momentul, am început să plâng pe hol şi am zis că mă ofer eu să îi donez un rinichi, să nu facă dializă, să facă transplant. Medicul a zis că trebuie să aşteptăm, că nu decurg aşa lucrurile, că e nevoie de teste de compatibilitate. Într-o lună de zile am făcut toate testele, toate analizele, am simţit dintotdeauna că suntem compatibili”, a povestit femeia.

Florina, alături de soțul ei
Florida, alături de soțul ei

ALĂTURI PE PATUL DE SPITAL… O familie din județul Vaslui a fost protagonista unui gest care i-a impresionat profund pe medicii de la spitalul C.I. Parhon din Iași. Aceștia au efectuat o operație de transplant renal unui bărbat în vârstă de 43 de ani. Pacientul era pe lista de așteptare de 6 luni și din luna aprilie a acestui an, efectua dializă. Salvarea a venit de la soția lui, care nu a stat niciun minut pe gânduri și i-a donat un rinichi, ajutându-l astfel să-și reia viața normală.

Potrivit medicului Ionuț Nistor, purtătorul de cuvânt al unității medicale, bărbatul suferea de o boală genetică renală: „este o intervenție neobișnuită, sunt mai rare aceste situații. Vorbim de o pacientă de 34 de ani, care a donat soțului dumneaei – un pacient de 43 de ani, diagnosticat cu o boală renală genetică, o boală moștenită și care s-a dezvoltat pe parcursul ultimului an și a impus începerea ședințelor de dializă. Pacientul începuse ședințe de dializă în județul Vaslui în urmă cu două luni de zile, iar această intervenție și acest gest al soției l-a ajutat să revină la o viață normală, să-și continue munca fără a mai fi nevoie să meargă la ședințele de dializă”. De asemenea, medicul a mai spus că, de când se efectuează transplanturi renale la Iași, acesta este al cincilea caz în care soții au un grad de compatibilitate ridicat și se poate efectua transplantul de la soție la soț.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  • II Cunoști cumva pe acești oameni ca sa spui ca domnul își bate soția?
   Eu ii cunosc și sunt mai mult ca sigura ca el este un adevărat domn cu ea și ea o femeie minunata !
   Tu ești doar un prost care vorbește fără sa cunoască nimic !

   • Asta tre’ sa fie vreun regăţean (din Bucuresti sau Muntenia) care chiar crede tampeniile din presa si televiziune, cum ca Vasluiul ar fi patria violatorilor si a abuzatorilor de femei. Mai bine ar numara drogatii din Bucuresti, minorele din Olt care se culca pe bani cu soldati americani (si sfarsesc arse in butoaie) sau analfabetii de prin Teleorman, Ilfov si Bucuresti. Cu privire la ultimii, ce-i drept, numarul lor e crescut artificial cu vreo 300 de parlamentari 🙂

   • Daca ai stii cati bani a facut curul femeii aceleia pentru jegul ala…ai vorbi muteste!!
    Habar nu ai cati si ai luat teapa de la jegul ala!!
    O scursura mai putina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here