3.7 C
Vaslui
30-nov.-2022

Traficantii de droguri de risc si mare risc din Bãcani, arestati!

- Advertisement -

UPDATE Ionut Cristian Blejeru, 21 de ani, din Bârlad si Ionela Elena Vasiliu, 21 de ani, din com. Grivita, acuzati de trafic de droguri de risc si mare risc si complicitate la trafic de droguri, au fost prezentati de procurorii DIICOT astãzi, la orele 13.00, în fata instantei Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivã pentru 30 de zile. Acuzatiile aduse de procurorii DIICOT, celor doi infractori sunt: trafic de droguri de risc si mare risc, introducerea în tarã de droguri de risc si mare risc precum si detinerea de droguri în vederea consumului, Ionela Vasiliu – complicitate la trafic de droguri de risc si mare risc. Judecãtorii si-au însusit propunerea DIICOT Vaslui, astfel cã în jurul orelor 15.30, cei doi au primit mandate de arestare, fiind dusi în arestul IPJ Vaslui. Ionut Blejeru, fratele unui alt traficant de droguri, Andrei Blejeru, arestat în 2009 pentru trafic de droguri, este din Bârlad dar locuia la tatãl sãu, în comuna Bãcani. El primea drogurile în pachete trimise din Spania, fiind ajutat de Ionela Elena Vasiliu, prietena sa, pachetele fiind primite pe numele ei. În urma anchetei efectuate de procurorii DIICOT Vaslui, a iesit la ivealã si cã Ionela Vasiliu îl ajuta sã trimitã sau sã primeascã banii proveniti din vânzarea de droguri, pe numele ei. Politistii bârlãdeni, care au fãcut ieri perchezitie în comuna Bãcani, în casa tatãlui lui Ionut Blejeru, au gãsit 80 de pastile de extasy si aproximativ 10 grame de cannabis, drogurile de risc si mare risc fiind puse în vânzare în Bârlad si Vaslui, cãtre diferite persoane din anturajul celor doi traficanti, Ionut Blejeru si Ionela Vasiliu.

Droguri gãsite la Bãcani!

CAPTURÃ Politistii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT Vaslui, au efectuat ieri o perchezitie într-o locuintã din comuna Bãcani, unde aveau informatii cã se aflã droguri de mare risc, provenite din Spania, prin pachete trimise în tarã.

Din informatiile obtinute am aflat cã, în urma perchezitiei, au fost descoperite deocamdatã 75 de pastile Extasy, perchezitia nefiind încã terminatã la ora închiderii editiei. Surse neoficiale ne-au precizat cã cel care detinea si comercializa drogurile este un tânãr de 21 de ani, Ionut Blejeru, din Bârlad, care primea drogurile în pachete venite din Spania. Tânãrul a fugit la vederea politiei, fiind gãsit mai târziu, dupã câteva ore, ascuns. A fost luat la interogatoriu, fiind retinut pentru 24 de ore. Drogurile pe care le primea erau comercializate în Bârlad si Vaslui. Ionut Blejeru este fratele lui Andrei Blejeru, cel care acum câtiva ani a fost prins comercializând canabis si hasis, acasã la el fiind gãsitã o mini-culturã de canabis în cinci ghivece de flori. În prezent se fac cercetãri privind comiterea infractiunilor de detinere si comercializare de droguri de mare risc si introducerea ilegalã în tarã a acestor droguri. Vom reveni cu mai multe amãnunte în editia de luni a cotidianului nostru, dupã finalizarea cercetãrilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.