23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

Droguri la o școală din centrul Bucureștiului: eleve de 14 ani, ajunse la spital

- Advertisement -

Trei eleve de la Școala Centrală au ajuns ieri la spital după ce au fumat în curtea școlii o țigară cu substanțe interzise. Profesorii au fost cei care au anunțat serviciile de urgență.

Elevele de 14 ani au fost duse la Spitalul de urgență ”Grigore Alexandrescu”, secția de toxicologie, urmând a fi externate astăzi.

În urma incidentului, secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, a declarat pentru Edupedu că spațiile din preajma Școlii Centrale vor fi supravegheate video. Montarea camerelor se va face pe cheltuiala Ministerului Educației.

Potrivit directorului instituției de învățământ, Lucian Popa, în școală și în curtea acesteia există camere de supraveghere, există pază, iar accesul elevilor pe poarta școlii se face în baza carnetului de elev. Directorul a mai spus însă că nimeni nu are dreptul să-i percheziționeze pe elevi, astfel că nu se știe cu ce intră ei în școală.

Popa a mai spus că a făcut solicitare doi ani la rând la Consiliul local al Sectorului 2 pentru a se monta camere de supraveghere în proximitatea școlii, dar i s-a spus că nu sunt bani.

La această școală învață elevi de clasa I până la clasa a XII-a…https://adevarul.ro/stiri-locale/bucuresti/droguri-la-o-scoala-din-centrul-bucurestiului-2207494.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.